MILJANA NEMA PRAVA DA PRIČA O TUĐEM MORALU: Oglasio se drug Zerine Hećo pa NAVALIO na sve koji je ometaju da OSTVARI SVOJ CILJ zbog kog je ušla u rijaliti! (FOTO)
Foto: Pritnjscreen Pink

nije sama

MILJANA NEMA PRAVA DA PRIČA O TUĐEM MORALU: Oglasio se drug Zerine Hećo pa NAVALIO na sve koji je ometaju da OSTVARI SVOJ CILJ zbog kog je ušla u rijaliti! (FOTO)

Rijaliti -

Zerina Hećo i Miljana Kulić su se pre nekoliko dana žestoko posvađale, a Miljana je zadrugarku optužila da se bavi prostitucijom, što ju je veoma povredilo pa se plakajući žalila svom dečku Čolak Banetu, koji je tešio i davao podršku da ostene u Zadruzi i ne ide kući.

Svoj komentar na celokupnu situaciju u rijaliti programu dao je Darko Bradonjić, koji je ujedno i Zerinina podrška.

Darko je za Kulićevu izjavio da nije vredna trošenja njegovog vremena, kao i da nije merodavna da komentariše tuđi moral.

"Ne bih trošio svoje vreme na osobu kao što je Miljana. Ona nema pravo da priča ko je kakvog morala", izjavio je Darko za Pink.

foto: Printscreen

S obzirom na to da je Zerina plačući govorila da želi da izađe iz rijalitija i da ne želi da njeno dete sve ovo gleda, Darko joj je dao svoju podršku i izjavio:

"Zgrožen sam i veoma iznenađen celom situacijom. Ja je podržam da ostane u Zadruzi jer znam razlog njenog ulaska", ispričao je Bradonjić.

foto: Pritnscreen Pink

Banetova majka Jasnima je izjavila da Zerina ne voli Baneta, što su mnogi i komentarisali, ali Darko se sa tim mišljenjima nije složio i rekao da su Zerina i Bane skladan par.

"Ja smatram da su Bane i Zerina idelan par i da su jedno za drugo. Komentar njegove majke ne bih komentarisao, to je već odnos njega i majke", rekao je Darko.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs, Pink / Foto: Printscreen Pink

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track