ON JE NAS OTKRIO ISPOD PREKRIVAČA JER JE OČEKIVAO DA RADIMO NEŠTO GROZNO: Ja zapravo nisam imala odnose, to je bila samo jedna vrsta zadovoljstva! (VIDEO)
Foto: Printscreen Pink

propevala

ON JE NAS OTKRIO ISPOD PREKRIVAČA JER JE OČEKIVAO DA RADIMO NEŠTO GROZNO: Ja zapravo nisam imala odnose, to je bila samo jedna vrsta zadovoljstva! (VIDEO)

Rijaliti -

Zorica Radojković imala je akciju ispod pokrivača sa Četnikom, o kojoj niko nij eželeo da priča, ali su svi znali. Sada je Saška razotkrila, a ona se potrudila da obrazloži šta se zapravo desilo.

Zorica Radojković poznata je kao veoma vrcava devojka, njena hiperaktivnost mnoge iznenađuje. Ali ono što je ona uradila, svi su znali, ali niko nije želeo da iznese u javnost, osim Aleksandre Karailjaz.

Naime, tokom emisije Saška je ustala i izjavila:

foto: Pritnscreen Happy

"Hoću da kažem da su se Zorica i Četnik ljubili ispod pokrivača u usta ", pričala je kroz smeh, pa dodajala: "To je bilo presmešno"m završila je Saška.

Zorica je momentalno ustala da se pravda, jer nije želela da se o tome zna, ali ju je drugi glavni akter, Bratislav, prekinuo:

"Ćuti, nemoj da se pravdaš, pusti to".

foto: Pritnscreen Happy

Ono što je spojilo Zoricu i Četkina je neka skrivena strast ili kako bi takmičari to nazvali ,,tajna veza", koja je tokom jučerašnjeg dana spojena kanapom, jer se atraktivna takmičarka požalila da ona nije imala nijedan individualni zadatak od strane Produkcije, posle kog će ona biti nagrađena, u sklopu toga i tog poljupca, Produkcijski tim rešio je da nagradi Bratislava i Zoku tako što su ih spojili, pa sada sve zajedno moraju da rade.

Međutim, Zorica je nastavila da se pravda, nije želela da Saškine reči postanu istina. Započela je time da je Conja taj koji je otkrio njih dvoje, pa je Radojkovićka objasnila da je on to uradio zbog toga što ga je ona odbila:

"Ja sam htela nešto da kažem, kao i on meni i onda je ovaj Conja došao i skinuo pokrivač, jer je razočaran u to što nisam ništa htela da imam sa njim. Očekivao je da će da vidi nešto grozno, nešto što je on radio, ali smo ga razočarali. Ja zapravo nisam imala odnose, to je bila samo jedna vrsta zadovoljstva".

foto: Printscreen Happy

Pogledajte u video snimku kako je ovo izgledalo.

Kurir.rs, Happy / Foto: Pritnscreen Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track