TOMOVIĆ PORUČIO SUBOTIĆKI DA JE BOLJE DA JE MAJKA POBACILA: Ljuba mu žestoko uzvratila! (FOTO)
Foto: Printscreen

NE BIRA REČI

TOMOVIĆ PORUČIO SUBOTIĆKI DA JE BOLJE DA JE MAJKA POBACILA: Ljuba mu žestoko uzvratila! (FOTO)

Rijaliti -

David Dragojević umalo je dobio batine od Vladimira Tomovića kad je pokušao da odbrani svoju devojku Aleksandru Subotić. Crnogorac je tako snažno odgurnuo Novosađanina da je ovaj odleteo nekoliko metara, pa je reagovalo obezbeđenje.

foto: Printscreen

Povod za svađu bio je video u kom Zlata Đurković ogovara svoju doskora najbolju drugaricu iz "Zadruge" Suzanu Perović. Dok je Subotićka držala stranu Zlati, Tomović je štitio stariju cimerku.

foto: Printscreen

- Zlata okuplja ovde žene da tračare. Sad ste se digle! Šta si se ti, Aleksandra, digla? - pitao ju je Vladimir, a ona je počela da viče.

- Imaš atak na mlade majke. Ostavi nas na miru! - rekla je ona, a potom se cimeru unela u facu i pokazivala mu srednji prst.

foto: Printscreen

Tomović je počeo brutalno da vređa Subotićku i rekao joj da skloni ruku.

- Marš, bre, ološu jedan! Kamenjarko! Skloni taj prst od mene, skloni ruku! Je*ala si se sa 13 godina, droljo! Porodica te se odrekla. Bolje da te je majka pobacila, jadnice - urlao je Vladimir, a potom stegao ruku Aleksandri u nameri da je udalji od sebe.

David je skočio i počeo da viče na Tomovića a potom se zaleteo ka njemu kako bi ga udario. Vlada je u samoodbrani snažno odgurnuo Dragojevića, koji je zamalo pao. Crnogorac je potom opet krenuo na cimera, ali ih je obezbeđenje razdvojilo.

foto: Printscreen

- Pi*ko jedna, bre! Smrdo! Meni možeš da pušiš ku*ac, ja te se ne bojim! Ostavi žene, je*em te u usta! Šta diraš moju devojku - urlao je David, a Subotićka je dodala:

foto: Printscreen

- Pustite ga da nas sve pobije ovde! Dira žene i decu! On je nasilnik. Ajde, pobij se i zameri se muškarcu, a ne ženi. Nasilniče!

foto: Printscreen

Tomović ih je posmatrao iz druge sobe i ironično se smejao, što je još više iznerviralo Davida, koji se popeo na sto i ponovo zaleteo ka cimeru, ali ga je obezbeđenje odvuklo.

foto: Printscreen

- Ljudi, spasite me Davida. Zaustavite ga. Seljačino, bolje beži, odgurnuo sam te da si leteo pet metara - ironično je govorio Tomović, a zatim se pravdao Staniji: - Nisam ja njega dirao, on je mene prvi gurnuo.

Kontaktirali smo Aleksandrinu majku Ljubu Pantović, koja je Tomovića uporedila sa svojim "zetom" i rekla da su vrlo slični.

foto: Damir Dervišagić/Dragan Kadić

- Ja skoro ništa ne znam o tom Vladimiru, predstavlja se kao neki je*ač, a u stvari je iskompleksiran čovek koji potencira samo fizički izgled. On je, kao i David, jedan krpelj koji se prišljamčio Staniji. Priznajem da ume da izbije u prvi plan, jak je verbalno, ali sve to je fejk - počela je Ljuba, a na priču o pobacivanju reagovala je brutalno.

foto: Nemanja Pantić

- Očigledno je da taj tupan ne zna da čita, ali da je pratio priču o meni, znao bi kako je Aleksandra rođena. Ja sam pobegla od kuće kako bih sačuvala dete jer su moji roditelji bili protiv toga i tri puta su zakazivali abortus. Želela sam da sačuvam dete i nisam imala ničiju podršku. Jako je ružno što je to rekao, bolje da vodi računa o sebi. Očigledno je mama njega trebalo da abortira jer je jedan uljez. A to što priča je dokaz njegove nemoći - završila je Ljuba.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen

Brani dečka Aleksandra htela da bije Vladimira

David Dragojević je nakon svega završio u zatvoru, a Subotićka je kroz suze rekla:

foto: Dado Đilas

- Ko štiti Vladimira? Zašto je David u zatvoru kad je ovaj mene prvi udario? Nasilnik jedan - rekla je ona, a kad je u dvorištu ugledala Vladimira i Staniju, krenula je ka njima i počela da ih psuje. - Je l' ti zabavno dok je neko u zatvoru? Ti si, dečko, pi*ka! - urlala je ona, dok ju je obezbeđenje razdvajalo od njih kako ih ne bi udarila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track