LAKIĆA NE ZANIMA MIŠLJENJE COKINOG OCA! ON NE SLUŠA NI ROĐENU MAJKU: Imaćemo seks kad god to poželimo! Ona je IDEALNA PRILIKA ZA MENE (VIDEO)
Foto: Happy screenshot

ZAPANJIO

LAKIĆA NE ZANIMA MIŠLJENJE COKINOG OCA! ON NE SLUŠA NI ROĐENU MAJKU: Imaćemo seks kad god to poželimo! Ona je IDEALNA PRILIKA ZA MENE (VIDEO)

Rijaliti -

Čitava porodica Tasić, posebno otac, nije na Cokinoj strani što se tiče veze sa Nikolom Lakićem. On se tim povodom javno oglasio, ističući da ima poštovanja prtema njima, ali da za njihovo mišljenje ne mari.

Njen otac tokom prošle noći za tebe je izjavio: "Preko svega mogu da pređem, ali da imaš seks pred kamerama sa matorom konjinom, ne mogu. On ima godina koliko i ja", i to pravo Coki u lice. Kako ti komentarišeš to?

"Iskreno, ne zanima me mišljenje Cokinog oca, imam poštovanja prema njegovim godinama i spreman sam na kritike, što ne znači da neću da nastavim da radim po svom, a to je da obasipam pažnjom i ljubavlju moju Coku. I da, vodiću ljubav s devojkom koju volim uvek kada to poželimo".

Posle sinoćnog roditeljskog, koji je bio veoma buran, kakvi su utisci? Da li si očekivao da vidiš Marinu?

"Standardno na roditeljskom sastanku kao i uvek, najmanje podrške imam od strane porodice Tasić, a kao što sam i predosetio, moja majka nije došla što ne znači da nije svim srcem uz mene kao i uvek. Ona je moja najveća podrška ma kakve ja odluke doneo".

Poznat si kao neko ko voli pravednost, ali su se tvoji fanovi na društvenim mrežama zabrinuli kako si mogao da pređeš preko Cokinog sponzora iz Dubaija?

"Uvek ću biti borac za pravdu, ma koliko teško se dolazilo nekad do istine. Poštujem komentare ljudi koji su uz mene od samog starta učešća u rijalitiju, hvala im bezuslovno na tome. A što se tiče momka iz Dubaija, imam samo da kažem da svako od nas ima prošlost i da je neću uzeti to za zlo što je možda izigrala nekog momka koji je imao novacu tom trenutku, a za uzvrat nije dala ništa. Nadam se da je to jedino što se kako nazivaju 'crna mrlja' u njenom životu".

foto: Happy screenshot

Svi smo bili svedoci Marinine posete, ali i uključenja tvoje sestre u program. Ne podržavaju te u vezi sa Cokom, jer smatraju da nije ono što tebi treba. Zašto je to tako ako vi uživate, kako već navodite?

"Kao što već znate, moja najveća podrška je moja porodica i normalno je da su nekad zabrinuti za moju sreću, oni to doživaljavaju na svojstven način. Ja se nadam da imam podršku svoje proodice, siguran sam zapravo. A to što je moja majka ne gotovi, vreme će pokazati sve, pa će se i ona uveriti da je Coka idealna prilika za mene."

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track