TUČA BILA NEIZBEŽNA

OVO JE PRETHODILO STRAVIČNOM SUKOBU! DAVID I VLADIMIR U KLINČU: Tomovića obezbeđenje pokušalo da obuzda, Dragojević van sebe od BESA! (VIDEO)

Rijaliti -

Vladimir Tomović napravio je pravi skandal u "Zadruzi 2" kada je Aleksandru Subotić udario pesnicom u glavu, zbog čega je diskvalifikovan.

Sukob je počeo nešto ranije, kada je Aleksandrin dečko, David Dragojević obelodanio da je Tomović slao poruke i pokušavao da zavede Subotićevu pre nego što su ušli u "Zadrugu 2".

foto: Printscreen Youtube

Nakon što su se nekoliko momenata unosili jedan drugom u facu, kako Vladimir tvrdi - David ga je odgurnuo, na šta je Crnogorac odmah uzvratio, gurnuvši i njega i Aleksandru, a potom je reagovalo obezbeđenje koje je jedva uspelo da smiri Dragojevića koga je preplavio bes.

foto: Printscreen Youtube

"Ne pipaj me! Ti si prvi počeo i samo me ne pipaj", ponavljao je Tomović, a već tada se osetilo da se svađa na ovome neće završiti.

foto: Printscreen Youtube

Nekoliko momenata kasnije, nakog niza provokacija koje su se nastavile sa obe strane, Vladimir je u opštem haosu koji je nastao udario Aleksandru pesnicom u lice, nakon čega je momentalno diskvalifikovan.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track