OPLEO

GOLUBOVIĆ IZ ZATVORA UPUTIO BRUTALNU PORUKU TOMOVIĆU! Kristijan: Čim izađem sa robije ulazim u Zadrugu, nema tebi povratka u Crnu Goru! (VIDEO)

Rijaliti -

Nakon turbulentnog dana u rijalitiju "Zadruga", tokom kog je Vladimir Tomović, isprovociran od strane Aleksandre i njenog dečka Davida, sramno udario Subotićku u lice, te je nakon toga momentalno diskvalifikovan, u program je puštena i poruka Kristijana Golubovića, koji je imao šta da poruči Crnogorcu.

"Kukaš za tom hemijom, bez koje bi izgledao kao morkse spužve na suncu, šta bi, jado, da si kao ja za 100 sati rijalitija spavao samo 4 sata i živeo na dva parčeta proje i čaši mleka", počeo je svoje izlaganje Kristijan, i dodao:

foto: Printscreen

"Ajde što nasrćeš kao pijani pevac na te sportiste, ali što, jadan ne bio, glumiš mangupa ženama verbalnom agresijom. Delko bilo, crni Vlado, setiće se neka od njih u afektu i strahu pa že ti odalamiti šamarčinu, a tada ti nema povratka u časnu Crnu Goru!"

"Vladimir sa 36 godina ni kučeta ni mačeta nema, a ja sinčugu od 13 godina, milione, kamione, avione. Proputovao sam planetu, pričam tečno 4 strana jezika, potrošio sam para koliko u tvoje dvorište ne može stati. Na ovoliko robije sam pročitao 5 000 knjiga. Treniram sve sportove bez grama bilo kakve hemije, sve ovo u tih tvojih 36 godina kuko kukavni. Mučeniče sinji došao si da nam drviš o principima života. Jadno, neukusno. Hvališ se Stanijom koja bi te žedna preko vode prevela, ali znate vi što ste u toj priči skupa. I neizmernu ljubav prema Standži prodade za tu tvoju hemiju koju piješ. Što jadan ne bio glumiš mangupa ženama agresijom? Govore za tebe da voliš onaj drugi, isti pol", rekao je Kristijan i nastavio:

"Drži se dobro, mani se mene i mog profila jer ako ti dođem tamo radićeš samo kao taksi vozač. Daj ti Standži ono što njoj treba, nju pali vatra, alfa mužjak a ne patetika i moral latentnog biseksualca", poručio je on pa dodao da će ukoliko uskoro izađe iz zatvora i sam mogao da uđe u "Zadrugu 2".

Kurir.rs/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track