potresno

UVEK JE PRIČALA DA NIKAD NIJE ŽELELA DA GA RODI! LUNA GRCALA U SUZAMA: Ostavila ga je kada je imao 3, a kada su se kasnije videli priznala je da ne želi da se TO PONOVI (VIDEO)

Rijaliti -

Jedna od najtežih životnih priča koje su zadrugari delili jedni sa drugima za stolom svakako je priča Adama Đoganija, koju je njegova sestra Luna vrlo dobro znala i koja ju je još jednom ostavila u suzama. Naime, momka je majka ostavila kada je imao svega tri godine, a to je na njegovoj duši ostavilo veliki trag.

"Majka me je ostavila kada sam imao tri godine i otišla je u inostranstvo sa celom njenom porodicom. Njen brat je za sve kriv. Ja sam odrastao sa tatom, bakom koja je preminula kada sam imao 12, 13 godina, i sestrom", započeo je Adam, pa nastavio: "Moja tetka je tražila njen broj, a majka nije želela da me čuje. Bila je velika razlika između mog tate i nje. Kada su me dobili tata je imao 28 godina, a ona 18. Verovatno razlika u godinama, verovatno se nisu slagali", rekao je on, ističući da mu je tetka kao majka, te da je sa njom ostvario veoma lep odnos.

"Znam da je uvek pričala da nikada nije želela da ga rodi. Znam priču", govorila je Luna kroz suze.

Nekoliko godina kasnije Adam i njegova majka su se susreli, a on je objasnio da je nikada nije doživljavao kao roditelja već kao prijatelja ili poznanika.

"Kada sam imao 10, 11 godina imali smo prvi telefonski poziv. Kada smo se čuli, ja sam ronio bukvalno u suzama. Samo znam da sam mnogo plakao, a ona tu i tamo. Toga se jedino sećam. Osmi razred kada sam bio, tada sam prvi put otišao kod nje. Već prvi dan... Sa moje strane je bilo sve u tom trenutku. Najlepši trenutak u svom životu, prvi put sam video majku, bila mi je najlepša na svetu. Posle toga, ja sam poželeo da idem kući i ona je meni rekla da više nikada ne želi da me vidi. Bila je mnogo nervozna", ispričao je Adam.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja