ŽIVOT JE NIJE MAZIO

ZORICA MARKOVIĆ PROGOVORILA O SPONTANOM POBAČAJU: Lekara odalamila šamarom, živela u podrumu sa pacovima... NIJE NI ČUDO ŠTO SAM DOŽIVELA INFARKT! (VIDEO)

Rijaliti -

Pevačicu Zoricu Marković po svemu sudeću život nije mazio. Kako je poznato, od malih nogu borila se sa poteškoćama, a ni kasnije nije bila u prilici da se opusti i do daske uživa u lepotama koje su joj pružene.

"Ja sam dete sa sela, iz velike porodice, pošteni ljudi, seljaci... Zaljubila sam se u petnaestoj godini, to je prvi muškarac u mom životu. Više nije među živima. Rodila sam mu sina. Dejan je danas oženjen, čekamo bebicu", izjavila je pevačica.

U trudnoći sa sinom Ilijom nije znala da zapravo nosi blizance.

"Posle sam dobila Iliju. Tada, kada sam ostala trudna sa njim, imala sam dvojajčane blizance. Niko mi nije to rekao. Ja sam dobila spontani, mislila sam da sam izgubila dete. Ja u transu, teže nema. Kada mi je to lekar rekao, ja u lokvi krvi, on meni kaže: 'Imaš još jedno', ja čoveku zavalim takvu šamarčinu... Smirio me, objasnio mi je da je drugi plod u redu... Isto smo i Ilija i ja jedva preživeli! Sa četiri meseca je otišao na operaciju, ja sam isto. Onda to crno bombardovanje, živeli smo u podrumu sami sa pacovima. Onda smo pomogli ljudima posle kada su bili u kolonama... Nije ni čudo što sam doživela infarkt", zaključila je ona.

Potom, još jednom se osvrnula na trenutak kada su je dva minuta delila od smrti.

"Sto puta su me proglašavali mrtvom i samo još jedan momenat, kada sam to doživela i kada su me delila dva minuta do smrti... Meni je bilo samo važno da se probudim i vidim Dejana i Iliju. Budim se ja, ali u čudnom stanju i vidim da Ilija meni peškir od moje majke spušta u ruke i kaže: "Majko, ustani i umij se", i ja sam se tog momenta probudila. Tako da mi ovde jesmo da zaradimo novac, jesmo sve, ali posle ovih priča ako sam bilo koga uvredila moram svima da se izvinim i od mene nećete doživeti više nijedan neprijatan trenutak", kroz suze je izgovorila Zorica.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja