3 GODINE AGONIJE

7 DANA POŠTO JE ONA UMRLA PREDA MNOM U VENČANICI DOBILA SAM NAJOZBILJNIJI OBLIK KOKSAKIJA! Zlata Đurković: Decu nisam prepoznavala, majka me je hranila na slamčicu! (VIDEO)

Rijaliti -

Deleći najemotivnije životne priče, zadrugari su se okupljeni za stolom zajedno smejali i ronili suze naizmenično. Velika tuga progutala ih je i tokom izlaganja Zlate Đurković, koja je podelivši dve potresne priče iz života zatekla mnoge, ali i skinula veliki kamen sa srca izgovorivši sve javno.

"Ja sam pre osam godina sa jednom dragom ekipom iz Užica otišla da radim jednu svadbu u Bratuncu. U sali je bilo 500 ljudi. Nakon tog samog momenta venčanja, mlada je prišla i zamolila me za jednu pesmu. Tražila je pesmu 'Pođite bez mene'. Ona je u jednom trenutku pala ispred mene, 24 godine je imala. Ja sam ustanovila da je sigurna smrt, devojka je umrla u venčanici", pričala je Zlata.

Odmah potom, počela je da priča o bolesti koju je dobila sedam dana nakon ovog nemilog događaja.

"Nakon te situacije mi smo imali udes. Ja sam sedam dana nakon toga dobila najobziljniji oblik virusa koksaki. Napao mi je srce. Tri godine majka me je hranila na slamčicu. Nisam prepoznavala svoju decu tada. Imam ozbiljne posledice od toga", izjavila je zlata.

Na kraju, izvinila se cimerima zbog suza, pa tek tad shvatila da su svi uz nju, takođe u mnogi u suzama.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track