CONJA PRIZNAO SEKS SA LJUBICOM: Ženu moli za oproštaj, a zbog URNEBESNOG poteza svi ukućani su mu se smejali u LICE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Happy

ODLUČIO DA IZNENADI SUPRUGU

CONJA PRIZNAO SEKS SA LJUBICOM: Ženu moli za oproštaj, a zbog URNEBESNOG poteza svi ukućani su mu se smejali u LICE! (VIDEO)

Rijaliti -

Nikola Jovanović Conja je nakon seks afere sa Ljubicom Stankov sve vreme negirao da je uopšte imao intiman čin. Međutim, sada je rešio da prizna krivicu.

Conja je tražio da se obrati svojoj ženi rečima:

"Milka, ti si jedina moja ljubav. Ako me ne nazoveš razumeću, ako si me ostavila isto ću razumeti. Ali ja tebe volim, meni neće imati nijedna devojka više", izjavio je Conja, iako je prethodne večeri ponovo imao vrelu akciju sa Lidijom, novom takmičarkom u vili.

foto: Printscreen/Happy

Pošto mu nije prošlo, pa se Milka, Conjina zakonita supruga nije odazvala na pozive svog supruga, on je rešio da napravi korak napred. Došao je i rekao da je spreman na svaki očajnički korak kako bi uspeo da je vrati.

Conja je u jednom trenutku ušao u dvorište velelepne vile, a kada su ga ostali cimeri videli, nisu mogli da izdrže, a da se na nasmeju Conji u lice. Na svom čelu on je imao jasnu poruku za svoju ženu, ali mu ni to nije pošlo za rukom, pa se kasnije iste te večeri upustio u novu aferu sa Lidijom, koja po ulasku mu se odmah uvukla u postelju.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track