NIJE ZNALA ŠTA JU JE SNAŠLO

MIKI LUNI ĐOGANI ODRŽAO LEKCIJU ZBOG SLOBE: Voliš nekog ko te je uništio... Budaletino jedna! Kad počneš da pričaš o tom konju UDARIĆU TI ŠAMAR! (VIDEO)

Rijaliti -

Čim je kročio u Belu kuću Miki Đuričić izazvao je opštu radost i veselje, međutim poznati pčelar rešio je malo i "da počisti", pa je tako odbrusio mladoj blogerki Luni Đogani koja svakodnevno i veoma javno pati za bivšim dečkom, pevačem Slobom Radanovićem.

"Šta ću kada sam se zaljubila. Da li si ti nekad bio nesrećno zaljubljen?" govorila mu je Luna, ali Miki je postajao sve oštriji iz minuta u minut.

"Ne možeš da voliš nekoga ko te uništio. Čovek koji ti je obećavao kule i gradove, tog nema, to nije ni bilo", insistirao je on.

"Napolju isto, drugi čovek. To je drvo bez emocija. Ja volim Slobu koji je bio ovde", odgovorila mu je.

Pred Zlatom Miki je nastavio, pa se dotakao i ljubavnog trougla:

"Jesi li normalna? Idi skoči u bazen udavi se. Ružno je smuvati se sa oženjenim čovekom. Ne valja ni ona. Tvoj postupak je za osudu, ali sada će nju da linčuju. Sve to što kukaju, muževi im se ku*vaju 100% znam muškarce... Za kim ti plačeš? Radi šta hoćeš! Čovek te ponizio. On je najveći krivac, a svi su uperili prst u ljubavnicu. On je prevario divnu ženu... Znaš šta je nesreća ove zemlje? Nadežda koja ima anđeoski glas ne može da zaradi, on zarađuje milione. Ne može Luna da bude najkrivlja i spaljuje na lomači. Oni su dva džukca, dva svingera, ne zna se ko se više ku*vao u braku od njih dvoje u braku. Ti si svesna da je to ružno, zaljubila si se u oženjenog čoveka. Ona retard dođe: 'Sve me podseća na Slobu'. Budaletino jedna, sad ću da te bacim dole", vikao je on.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track