SVE SE TRESLO

BILI SU NERAZDVOJNI, A SADA RATUJU! Brendon prozvao Doroteu da smrdi dok se on STERILIŠE 3 PUTA DNEVNO! Zadrugarka hoće da digne tužbu! (VIDEO)

Rijaliti -

Od trenutka kada su zakoračili u Imaginarijum Dorotea Jovanović i Branislav Radonić Brendon pronašli su zajednički jezik i najviše vremena provodili su zajedno. Brendon je jednom prilikom istakao kako mu se dopada što je i ona kao i on jedno purpurno biće te da je ona njegov tip devojke, da je žena koju smatra lepom ali da neće ništa raditi po tom pitanju jer je u "srećnoj vezi napolju" i ne želi to da dovodi u pitanje.

Međutim, u poslednje vreme, njihov odnos uopšte nije dobar. Šta više, zadrugari su na ratnoj nozi, a iskusni rijaliti igrač Brendon rado se igra sa živcima krhke plavuše. Tako je bilo i za vreme posvećeno pitanjima novinara, kada ju je okarakterisao kao osobu koja ne vodi računa o ličnoj higijeni.

"O tom smradu mogu da komentarišu svi koji sede pored mene. Ja sam izuzetno uredna devojka, a on u danu izgovori 1001 besmislicu. Mi smo lepe i sa šminkom i bez šminke. On nije taj koji treba da komentariše nas na osnovu fizičkog izgleda. Svako može da ostane bez lepote. Mi smo došli u sukob jer mi je iščupao obrvu, a onda mi je rekao nešto zbog čega ću da ga tužim. Kasnije sam ga polila kafom, kao i on mene. Posle toga se stalno gurao uz mene, započinjao razgovor. Ja bih zamolila Brendona da me se kloni, da ne razgovara sa mnom i da ne podmićuje ljude cigaretama da bi me polivali vodom", izjavila je Dorotea.

"Sve što sam imao rekao sam u prethodnim danima. Ne želim više da se bavim tim temama jer vidim da neki to traumatično doživljavaju. Suptilno sam joj govorio da se tušira dva puta dnevno. Ima dosta aljkavih žena koje ostavljaju nered iza sebe. Ja se sterilišem tri puta dnevno. Mene je malo sramota što sam to morao Dorotei tako brutalno da saopštim. Ti tu suknju nosiš već pet dana, i one hulahopke", istakao je on.

"To je osoba koja smrdi na znoj, a klasifikuje žene. Reklamiraj me, svaka reklama je dobrodošla, pa i loša reklama, samo nastavi", završila je sa osmehom.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track