LUNA PRIČALA KAKO SE SLOBA NIKADA NIJE ZAHVALIO ANABELI I GAGIJU: Pevač uzvratio bivšoj devojci, ovo je njegov ŽESTOK odgovor!
Foto: Damir Dervišagić

NIJE ĆUTAO

LUNA PRIČALA KAKO SE SLOBA NIKADA NIJE ZAHVALIO ANABELI I GAGIJU: Pevač uzvratio bivšoj devojci, ovo je njegov ŽESTOK odgovor!

Rijaliti -

Luna Đogani redovno spominje svog bivšeg dečka u rijalitiju, a jedna od stvari koju je rekla je da se nikada nije udostojio da se njenim roditeljima zahvali na podršci koju su im pružali dok su bili u "Zadruzi". Povodom toga oglasio se i Sloba Radanović.

"Ja sam otišla za Zrenjanin da ispoštujem te ljude koji su bili tu za nas, koji su mi poslali tortu za rođendan. Sela sam u auto i htela sam da umrem koliko mi je bilo teško, išla sam u kuću u kojoj se on rodio! On se nikad nije udostojio da mi pruži ruku, mojoj mami, mojoj tati, nikome! Čak je i komentarisao "tvoja majka se stalno svađa". Pa, alo, ona se svađala zbog tebe, bre", govorila je Luna.

foto: Printscreen

Međutim, Slobin stav je takav da Lunini roditelji, kao i njegovi, ne treba da se mešaju jer nisu oni bili u vezi.

"Sa njima sam se video veče kada se Zadruga završila. Zahvalio sam im na svemu. Luna se nije zabavljala sa mojim roditeljima, kao što nisam ni ja sa njenim, tako da je moje mišljenje da oni treba sa se drže po strani", rekao je vrlo jasno Radanović za "Svet".

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track