ROÐAKA OTKRIVA: Na Baneta je bačena crna magija JEDVA JE PREŽIVEO UDES
Foto: Ana Paunković

HAOS

ROÐAKA OTKRIVA: Na Baneta je bačena crna magija JEDVA JE PREŽIVEO UDES

Rijaliti -

Bio je dugo u komi posle teške nesreće, a stalno mu se dešavaju neke loše stvari

Bane Čolak jedva je preživeo tešku saobraćajnu nesreću koju je doživeo sa 18 godina. On je tada u kolima bio s majkom Jasminom, koja je preticala kamion, a kad je primetila da joj u susret dolazi vozilo, da bi izbegla direktan udes, okrenula je auto na levu stranu i zakucala se u ogradu.

Učesnik rijalitija „Zadruga“ nije bio vezan i nekoliko dana je proveo u komi. Naša ekipa posetila je njegovu rodnu Ivanjicu. Rođaka koja odlično poznaje njegovu porodicu, a koja nije želela da je fotografišemo, ispričala nam je da je na repera bačena crna magija.

foto: Ana Paunković

- To je dobra porodica, ali ukleta. Mnoge žene su bile ljubomorne na njihovu sreću i proklele su Baneta. Dok je bio mali, stalno je doživljavao i proživljavao teške situacije i nesreće. Uspeo je nekoliko puta da preživi. Jedna žena je njegovoj majci rekla da je na Baneta bačena teška crna magija iz ljubomore prema njoj. Godinama je štitila Baneta, nije mu dozvoljavala čak ni bicikl da vozi da se ne bi povredio jer je bila sujeverna i onda se desi to da zajedno imaju saobraćajku, iz koje su jedva izvukli živu glavu. To prokletsvo ga je pratilo do pre neku godinu - ispričala nam je ona.

Zabrinuta  za sina, Jasmina
Zabrinuta za sina, Jasminafoto: Printscreen

I Bane je pred ulazak u „Zadrugu“ za Kurirov dodatak Rijaliti potvrdio da su njegovoj porodici radili o glavi.

- Znam da su neke žene bajale meni i mojoj porodici. To njima neka je na čast. Ja sam samo išao kod nekih baba što mađijaju i duvaju u ranu. Jedna vračara mi je duvala u ožiljak i s tog dela tela je spao. Rekla mi je da s druge strane ne može da spadne ma koliko duvala i, evo, to mi je ostalo. Jedino može plastičnom operacijom to da se reši, ali ja ne želim jer sam prepoznatljiviji ovako. Moja majka je išla u manastir da se moli i nadam se da su sve magije i vradžbine nestale - završava Čolak.

NI U LJUBAVI NEMA SREĆE SVE ČEŠĆE SVAĐE SA ZERINOM

foto: Ana Paunković

Bane se u „Zadruzi 2“ stalno svađa s devojkom Zerinom, a tome u velikoj meri doprinosi i činjenica da njegova majka Jasmina ne podržava ljubavnu vezu svog sina s bosanskom starletom. Nakon nedavnog telefonskog poziva u kojem mu je rekla da ga Zerina iskorišćava i da ga ne voli, došlo je do brutalne svađe ljubavnog para.

- Vidite, nisu tu čista posla, on ni u ljubavi nema sreće. Stalno nailazi na devojke s kojima se svađa i veze se ubrzo prekidaju. Jasmina hitno mora da ide kod nekog vidovnjaka - kaže za Kurir Rijaliti očajna rođaka.

foto: Kurir

Kurir.rs/Lj. Stanišić Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track