IMALI SEKS PRE ZADRUGE! LUNA I SLOBA UHVAĆENI: Lagali da nisu u vezi! Internet bruji o OVIM FOTKAMA! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

OTKRIVENI

IMALI SEKS PRE ZADRUGE! LUNA I SLOBA UHVAĆENI: Lagali da nisu u vezi! Internet bruji o OVIM FOTKAMA! (VIDEO)

Rijaliti -

Radanović i Anabelina ćerka očigledno obmanjuju javnost pričom da se više ne vole, a viđali su se u tajnosti u njenom stanu, gde smo ih i slikali

Luna Đogani i Sloba Radanović očigledno su obnovili svoju ljubavnu vezu, koju su započeli u prvoj sezoni popularnog rijalitija, o čemu je Kurir Rijaliti već pisao, a sada objavljujemo i ekskluzivni paparaco na kom se vidi kako je pevač proveo noć u stanu Anabeline i Gagijeve najstarije ćerke pred njen ulazak u „Zadrugu 2“.

I sama Luna rekla je pre nekoliko dana da se nakratko videla sa Slobom, ali ne i da je on prespavao u njenom stanu, posle čega su uslikani.

foto: Damir Dervišagić

Pevač je blogerku posetio dva dana pred njen odlazak u Šimanovce, u Pinkov čudesni grad, i tada su proveli noć zajedno. To nijedno od njih nije otkrilo, ali prema rečima našeg izvora koji nam je dostavio dokazni materijal, Radanović je kod Đoganijeve došao kasno uveče i njen dom napustio sutradan u poslepodnevnim časovima.

foto: Kurir

- Svi smo se iznenadili kad smo videli kasno uveče Slobu u našem kraju, na Košutnjaku. Jasno nam je bilo da nije imao gde da ode nego kod Lune. Tako je i bilo. On je oko 23 časa stigao kod nje, prespavao je i sutradan je nešto posle dva po podne napustio njen stan. Nosio je kačket na glavi da ga ne bi prepoznali, ali svi u komšiluku su ga videli. Jednostavno, nije mogao da prođe neopaženo. Ubrzo je za njim iz zgrade izašla i Luna sa svojim psom i prošetala se po kraju. Bila je u opuštenoj kućnoj varijanti i raščupana, što znači da se tek probudila. Noć su proveli zajedno, šta se dešavalo iza četiri zida znaju samo oni, ali očigledno je bilo i seksa - kaže komšinica koja je i uslikala bivšeg muža pobednice rijalitija „Zadruga“ Kristine Kije Kockar, koja se od pevača razvela zbog toga što ju je prevario s Đoganijevom.

foto: Printscreen

Luna je, podsetimo, drvetu mudrosti ispričala da joj je Slobodan pred ulazak u rijaliti poklonio krstić i majice da bi u rijalitiju spavala u njima. Ako je suditi po svemu ovome, oni su očigledno i dalje zajedno, samo obmanjuju javnost i svoje bliske prijatelje.

Kurir.rs/Lj. Stanišić Foto: Kurir

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track