SLAÐA I IZABELA BESNE NA FUDBALERA: Lakiću prete smrću! NEĆEŠ HODATI MESECIMA
Foto: Kurir/Printscreen

SLAÐA I IZABELA BESNE NA FUDBALERA: Lakiću prete smrću! NEĆEŠ HODATI MESECIMA

Rijaliti -

Ljute što je rekao da ga žele obe, majka i ćerka zapretile Nikoli da mu se sprema pakao nakon izlaska iz „Parova“

Izabela Alijoski i njena majka Slađana Petrović spremaju osvetu Nikoli Lakiću. Bivša devojka fudbalera zapretila mu je da će nakon učešća u „Parovima“ dobiti takve batine da neće moći da hoda nekoliko meseci.

foto: Damir Dervišagić

Nakon što je Lakić odmah po ulasku u rijaliti smuvao Aleksandru Tasić Coku, s kojom je pred Izabelom razmenjivao nežnosti bez blama, ona otad ne može da se smiri. Osim što je Alijoski postala agresivna prema gotovo svim ukućanima, čak i prema majci, ona se često krije u ostavi, gde plače zbog Lakića.

- Izabeli je jako teško pao raskid tokom prošle sezone „Parova“ i još ne može da preboli Nikolu. Pritom, ako uzmete u obzir kako ju je ostavio i još se sada na njene oči ljubi s drugom, planira decu i ostalo, znate da joj nije lako. Udario je na njenu sujetu, a tu je ona jako slaba. Spremna je na sve da opere obraz i da se očisti. Najpre mislim na to da će mu se u vili žestoko zameriti - kaže nam Izabelina drugarica.

U prilog tome idu i njihovi nedavni sukobi, a Alijoski je posebno pogodilo kada je Lakić muvao njenu majku, a potom se i njoj nabacivao kod bazena dok je Coka spavala.

Kap koja je prelila čašu jeste kada je Nikola u programu uživo izjavio da Slađa i Izabela kidišu na njega i da bi ga rado podelile. Na tu opasku prvo je skočila „tašta“ i zapretila mu.

- Nikola, pazi šta pričaš. Ja imam porodicu napolju, imam sina i ne želim da sluša te stvari. Zažalićeš - rekla mu je Slađana.

foto: Printscreen

Lakić se na tu pretnju samo nasmejao, a to je dodatno iznerviralo Izabelu, koja je skočila i javno mu poručila da mu neće biti dobro kada izađe iz vile, a potom se pozvala na svoje „kontakte“ spolja.

- Mali jadniče, pazi šta govoriš i kako se obraćaš meni i mojoj majci! Dobićeš takve batine kada izađeš odavde da ti neće biti dobro. Već si mi uništio život i ponizio me javno, dalje neću da ti dozvolim. Nećeš moći na noge da staneš, a kamoli da budeš s ovom tvojom Cokom. Imam jake ljude napolju, zaista, ovo ti je poslednja opomena da se smiriš! Ne znaš s kim se kačiš - urlala je ona, a Nikola ju je bledo gledao.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić Foto: Kurir/printscreen

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track