HUŠKALA JE LJUDE PROTIV MENE, ONA JE SVE ZAKUVALA: Vladimir okrivio Zlatu za izbacivanje, a onda progovorio o Luni Đogani! (VIDEO)
Foto: Pirntscreen Youtube

OPLEOP PO ZADRUGARIMA

HUŠKALA JE LJUDE PROTIV MENE, ONA JE SVE ZAKUVALA: Vladimir okrivio Zlatu za izbacivanje, a onda progovorio o Luni Đogani! (VIDEO)

Rijaliti -

Vladimir Tomović je prvi put nakon diskvalifikacije iz "Zadruge" progovorio o svemu što se dogodilo u impresivnom gradu nadomak Beograda.

On je otvorio dušu, pa priznao da smatra da je Zlata Đurković kriva za sve što se desilo:

foto: Pirntscreen Youtube

"Zlatu ne bih komentarisao, ona je huškala ljude protiv mene, ali ja joj želim sve najbolje u životu. Mislim da je ona zakuvala sve ovo, kad je rekla "posao sam završila", mislila je da je mene diskvalifikovala, tu ona smatra da je završila posao", rekao je Vladimir.

On je imao dobar odnos sa Lunom Đogani, ali se sve to promenilo kada je ušao u romansu sa Stanijom Dobrojević. Ipak, on o njoj nema loše mišljenje:

"O toj devojci nemam jednu ružnu reč da kažem. Imali smo prvih sedam dana odlično društvo, prijalo nam je društvo jedno drugog, ona je jako emotivna, zna zašto je tamo došla. Ne bih ja komentarisao njenu ljubavnu vezu, ko sam ja da pričam o tome? Ja samo mogu da kažem da je ona devojka na svom mestu, nijednu ružnu reč nisam dobio od nje", ispričao je Tomović.

foto: Printscreen Youtube

Na kraju, on je otkrio koga, u ovom trenutku, vidi u samom finalu Zadruge iako je ono daleko:

"Stanija, Luna, Lepi Mića, Miljana, Miki", zaključio je Tomović.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track