SETIO SE DA JE TATA: Ivan traži da vidi ćerku! ŽELIM U SOCIJALNO
Foto: Printscreen

SETIO SE DA JE TATA: Ivan traži da vidi ćerku! ŽELIM U SOCIJALNO

Rijaliti -

Očajan je i često plače i moli za pomoć kako bi sreo malu Lenu, koju nije video godinu dana

Ivanu Marinkoviću konačno je proradio očinski instinkt i sada po svaku cenu želi da vidi svoju ćerku Lenu Marinković, koju je u poslednjih godinu dana samo jednom sreo.

Učesnik sedme sezone „Parova“ će uz pomoć Centra za socijalni rad tražiti da mu se ispuni ovaj zahtev, i to već tokom ove nedelje. Bivši muž Goce Tržan poslednjih dana je vrlo tužan i sentimentalan, nespreman da pravi šou na kakav smo od njega i navikli, a konačno je otkrio i koji je razlog za to stanje.

foto: Printscreen

- Ivan je poslednjih dana očajan i često krišom plače. Kaže da mu fali ćerka i da je dugo nije video, a malena Lena ne zove produkciju da pita za tatu. On se uplašio da devojčica nije ljuta ili da postoji neki drugi problem, pa želi da bude siguran da je sve u najboljem redu. Kako sa bivšom ženom i nije u baš najboljim odnosima, jedini način da se organizuje viđanje s ćerkom jeste preko Centra za socijalni rad. Ivan je kroz suze molio da mu se ispuni ta želja, a pošto mu je to važno, izaći ćemo mu u susret - kaže naš izvor iz produkcije i dodaje da će susret oca i ćerke biti zabeležen kamerama.

- Mi smo rijaliti i sve što se dešava biće propraćeno. To je uslov produkcije na Ivanov zahtev, a s obzirom na to da je on očajan, prihvatio je to. Svesni smo da je njegova ćerka maloletna i ukoliko se odazove pozivu, nećemo joj snimati lice jer želimo da je zaštitimo - kaže izvor.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Marinković je u prethodnoj sezoni u više navrata brutalno vređao svoju bivšu suprugu Gocu Tržan, majku svoje ćerke, i iznosio prljav veš koji je obeležio njih brak i ljubav. Takođe je tokom istog rijalitija uspeo da napravi dete Miljani Kulić, koja je pre pet meseci rodila sina Željka.

Ivan se očigledno tek sada dozvao pameti, pa želi da se ponaša kao pravi otac i počne da viđa svoju ćerku, ili je u pitanju još jedan šou rijaliti igrača.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić Foto: Printscreen

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track