NAJVEĆE TRAGEDIJE UČESNIKA ZADRUGE: Nadeždinog brata ubio navijač! Darijina sestra umrla trudna od raka
Foto: Vladimir Šporčić/Damir Dervišagić

NAJVEĆE TRAGEDIJE UČESNIKA ZADRUGE: Nadeždinog brata ubio navijač! Darijina sestra umrla trudna od raka

Rijaliti -

Pre dve godine nesrećnog Damjana hicem iz pištolja usmrtio je u kafiću Sreten Nikolić, pevačica bila očajna

Sestra Darije Stević preminula je od karcinoma tokom trudnoće. Pre četiri godine, 16. oktobra, ovoj zadrugarki svanuo je jedan od najgorih dana u životu, a kako se bliži godišnjica, objasnila je cimerima, veoma je emotivna.

- Imala je 32 godine. Od karcinoma je umrla, bila je trudna. Znali smo da tu nema mnogo izbora. Nosila je blizance. To je bilo u četvrtom mesecu. Jedan blizanac je preminuo, drugi je živeo devet minuta i izdahnuo je. Ostale su mi samo lepe uspomene, svoje sestriće nisam dočekala - rekla je ona kroz suze, a kasnije je detaljnije ispričala teške trenutke iz svog života.

foto: Damir Dervišagić

- Moja sestra i njen muž godinama su pokušavali da dobiju dete, pa je zbog toga otišla u Beč na vantelesnu oplodnju. Lekari u Srbiji pre toga nisu odradili detaljne analize, pa joj zato nije na vreme otkriven kancer. Kada je vantelesna već obavljena i sestra je ostala u drugom stanju, ubrzo je saznala da boluje od raka, ali već je bilo kasno jer su postojale metastaze. Nije mogla da iznese trudnoću, morali su da je obustave i da izvade bebu. Lekari su rekli da bi beba imala šanse da preživi da je moja sestra mogla da izdrži još dve nedelje, ali to nije bilo moguće. Posle su počele hemioterapije i zračenja - kroz suze je rekla ona.

Darije je jedva opisala kako je izgledao njen poslednji susret sa sestrom dok je ležala u bečkoj bolnici.

- Došla sam da je vidim i kupila sam joj prsten svarovski koji joj se svideo. Rekla sam joj da je volim i nakon toga nas je napustila. Pokušala sam da joj stavim prsten na ruku, ali su joj prsti bili ukočeni - govorila je jecajući.

foto: Printscreen

Nadežda Biljić je takođe imala sličnu situaciju kao Darija, s tim što je ona na tragičan način izgubila brata Damjana Dragojlovića. On je nastradao pre dve godine kada ga je hicima iz pištolja ubio izvesni Sreten Nikolić u jednom kafiću u Valjevu. Motiv ovog zločina nije poznat, ali se pretpostavlja da je razlog verovatno nerasčišćeni odnosi koji su njih dvojica imali od ranije. Nadežda je tada objavila tužnu poruku na društvenim mrežama u kojoj se oprostila od svog brata i postavila njihovu zajedničku sliku. O njegovom tragičnom odlasku nije puno govorila u javnosti, ali nedavno je ispričala da ima još jednog brata koji je bolestan od dijabetesa i svaki dan prima terapiju.

- Dobio je šećernu bolest i ne može da živi bez insulina, svaki dan. I nekako sam ja tu uvek bila ta koja nije pokazivala koliko mi je meni teško. Krila sam slatkiše od njega. Nikada nisam pokazala koliko me to boli - istakla je pevačica.

Adam đogani MAJKA GA OSTAVILA KAD JE IMAO TRI GODINE, ODRASTAO SA OCEM I SESTROM

foto: Damir Dervišagić

Tešku životnu priču ima i Adam Ðogani, koji je odrastao uz oca, tetku i sestru.

- Majka me je ostavila kada sam imao tri godine i otišla je u inostranstvo sa celom svojom porodicom. Njen brat je za sve kriv. Odrastao sam sa tatom, bakom, koja je preminula kada sam imao 12 godina, i sestrom. Moja tetka je tražila njen broj, a majka nije želela da me čuje. Kada su me dobili, tata je imao 28 godina, a ona 18. Verovatno razlika u godinama, verovatno se nisu slagali. Kada sam bio osmi razred, tada sam prvi put otišao kod nje. Sa moje strane je to bio najlepši trenutak u životu, prvi put sam video majku, bila mi je najlepša na svetu. Posle toga, ja sam poželeo da idem kući i ona je meni rekla da više nikada ne želi da me vidi. Bila je mnogo nervozna - kroz suze je rekao Adam.

Snežana Ilić SUDIJI UMRLA NEROĐENA BEBA ZBOG SEPSE!

foto: Damir Dervišagić

Bivša sudija Snežana Ilić ispričala je kako je došlo do prekida njene druge trudnoće, koji ju je jako potresao. - Bila sam jedinica. Roditelji su samo mene imali. Htela sam da se ostvarim kao majka još jednom. Nažalost, kada sam bila trudna, imala sam upalu pluća. Uginuo je plod. Imala sam virusnu infekciju. Nisam uspela, morali su mene da spasu jer je pretila sepsa - Sneža je bila kratka i vidno potresena.

Kurir.rs/Ivan Ercegovčević Foto: Vladimir Šporčić/Damir Dervišagić

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track