Što su ga ubacili?!

JE.ALA SI SE SA MOJIM DRUGOM PEROM! Nadežda doživela NERVNI SLOM posle svađe sa Mikijem, a jedna stvar ju je najviše zabolela! (VIDEO)

Rijaliti -

Bivši ljubavnici Nadežda Biljić i Miki Đuričič daleko su od onog odnosa kakav su imali u Zadruzi 1, sa čime pevačica očigledno ne može da se pomiri

Iako je Nadežda Biljić prilikom ulaska Mikija Đuričića u Zadrugu govorila kako više nema emocija prema njemu, ispostavilo se da nije tako. Čini se da su Nadeždina očekivanja od pčelara iz Kupinova bila potpuno drugačija.

Naime, Nadežda i Miki posvađali su se tokom večeri, a Biljićevu je uvredilo to što joj je Đuričić prebacio kako je spavala sa njegovim drugom, što je ona negirala.

"Daj, Nadežda, stvarno od.ebi s tim pričama, prošle priče! Ti imaš dečka, ja imam devojku... Hoćeš da ti kažem da te volim na silu?", rekao joj je Miki.

"Samo nemoj da me prozivaš za Peru", rekla mu je.

"Kakve veze što si se jebala sa Perom, to je moj drug?! Onda ste lagali ti i on. Ja sam ti rekao da si ti imala moj blagoslov. Dođe mi tvoj čovek i dao tvoju kosu i stvari. Meni možeš sve da kažeš, ali ne i da lažem", rekao je Miki.

"To je laž. Nisam bila sa Perom", rekla je Nadežda.

"Šta treba da ti kažem, je.i se? Normalno da ću da ti kažem dobro veče i laku noć! - uzvratio je Miki.

Nadžeda je otišla u sobu za izolaciju i plakala, a tešio ju je Adam Đogani.

"Što su ga ubacili?! Koji će mi ku.ac ovde?! Čovek laže!", vikala je Nadežda, dok ju je Adam smirivao govoreći kako Miki nije vredan njenih suza.

"Pa, izaći će!" rekao joj je.

"Neće! Je.ao me dan kad dam ga upoznala! Je.ao me dan kad sam došla ovde prvi put!", plakala je Nadežda.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track