CRNOGORAC JOJ PESNICOM RAZVALIO SNAJKU: David bi zadavio Vladimira da ga nisu zaustavili!
Foto: Printscreen/Premijera

PROGOVORILA O NASILJU

CRNOGORAC JOJ PESNICOM RAZVALIO SNAJKU: David bi zadavio Vladimira da ga nisu zaustavili!

Rijaliti -

Biljana Dragojević, majka Davida Dragojevića, osudila je napad Vladimira Tomovića na Aleksandru Subotić i prokomentarisala reakciju svog sina kada je došlo do incidenta.

"Šokirana sam Vladimirovim ponašanjem koje je već neko vreme katastrofalno. Meni su on i Stanija u početku bili simpatični kao par, ali sam vremenom uvidela kakvi su. On kada ne može verbalno da odgovori, ide na mišiće, to je opšte poznato. Strašno mi je bilo da gledam da neko onako udari ženu", rekla je Biljana i dodala da potpuno podržava odluku produkcije da ga diskavalifikuje jer je svojim postupcima pokazao da nije za rijaliti.

Ona se osvrnula i na Davidovu burnu reakciju koji nije krio koliko ga je sve razljutilo.

foto: Printscreen Youtube

"Da je kojim slučajem Vladimir ostao u "Zadruzi", ne znam šta bi bilo. Davida jako boli sve što boli Aleksandru. I u tom trenutku, da ga nisu zadržali, bilo bi strašno. Mislim da bi ga zadavio da je uspeo da se okrene", kazala je majka zadrugara.

S obzirom na to da su David i Aleksandra lupali na vrata u pokušaju da izađu iz "Zadruge", Biljana smatra da su bili revoltirani reakcijom pojedinih učesnika.

"Mislim da je Davida najviše povredilo kada su Zorica, Stanija i Mića ustali i vikali da udarca nije bilo, iako se sve jasno videlo. David je verovatno razmišljao "šta ću ja među ovim ljudima koji me na oči lažu". On ne trpi nepravdu, zato se i rasplakao", objasnila je Biljana i dodala da je najvažnije da oni imaju podršku ukućana.

"Bitno je samo da ostanu prisebni, da ne zaborave gde su i zašto došli. Aleksandra je spremna da se sa svima nosi verbalno, dok je David emotivniji i mirniji od nje, mada je i on dosta očvrsnuo posle svega", zaključula je ona.

foto: Printscreen Youtube

Kurir.rs/Pink/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track