KURIR POSETIO OCA UČESNICE PAROVA: Ljubičin tata ne želi da čuje za ćerku! (FOTO)
Foto: Printscreen

OGORČEN

KURIR POSETIO OCA UČESNICE PAROVA: Ljubičin tata ne želi da čuje za ćerku! (FOTO)

Rijaliti -

Slobodan Stankov, otac skandalozne učesnice "Parova" i striptizeteLjubice Stankov, koja je, osim problematičnog ponašanja koje je prikazala u rijalitiju, često iznosila prljav veš iz svoje porodice, ne želi da čuje za ćerku.

foto: Printscreen

Ugledni beogradski kardiolog dosad se nije oglašavao o svojoj naslednici, koja ga u programu često pominje nadajući se da će se on javiti i podržati je.

foto: Facebook

Ljubica je pred ulazak u "Parove" ostavila kontakt svog oca i rekla da ga produkcija zove za sve što bude potrebno, ali se to do sada nije desilo. Ekipa Kurira posetila je ordinaciju doktora Stankova u centru Beograda, u nameri da sa njim porazgovaramo o njegovoj ćerki, koja trenutno vedri i oblači u "Parovima". Pozvonili smo na vrata, Slobodan nam je otvorio i ljubazno nas pozdravio.

foto: Printscreen

- Dobro došli, izvolite, uđite - rekao nam je doktor, ali kada smo se predstavili i rekli da smo novinari, njegovo raspoloženje se naglo promenilo.

foto: Printscreen

- Samo idite. Ne želim ništa da pričam. Doviđenja - poručio nam je Stankov.

Podsetimo, Ljubica je izazvala pravu buru u javnosti kada je već prve večeri imala seks u rijalitiju, a onda i ispričala da sa ocem ima površan odnos koji se uglavnom svodi na viđanje jednom nedeljno, kada joj on daje novac.

foto: Printscreen

- Moj otac se oženio mojom tetkom, rođenom sestrom moje majke, koja je umrla mesec dana nakon što me je rodila. Ja sam to tek skoro saznala, a navodno je u brak sa njom stupio kako bih ja imala majku. Imam i rođenog brata, koji mi možda i nije brat, nisam sigurna da je moj tata i njegov otac. Istinu mi je tek nedavno otkrila tetka kada smo se posvađale. O tome sam pokušala da pričam sa ocem, ali on ne podnosi moju tetku i izbegavao je da priča o tome - rekla je Ljubica, kojoj mnogi zameraju što preterano pije.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Jelena Stuparušić - Ivan Ercegovčević/ Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track