PRAVA POMETNJA

ALEKSANDRA SKOČILA NA ZORICU, NAZVALA JE LOPOVOM, PA PEVAČICA ZAPRETILA: Doći će ti Ljuba, videćeš, celulitaro! Hoćeš da te bijem ili da progovorim? (VIDEO)

Rijaliti -

Aleksandra Subotić je optužila Zoricu Marković da je krala namirnice koje je ona kupila, a ovo je još jedna u nizu svađa zadrugara zbog hrane.

Subotićeva nije prestajala da viče i optužuje pevačicu, pa je obezeđenje sve vreme stajalo u blizini kako bi sprečilo incident.

foto: Printscreen

"Ceo dan slušam šta pričaš, krala si moju hranu. Znaš mnogo dobro da si krala, lopove! Ženo matora!", počela je da više Subotićeva.

"Mala, mnogo se ku.čiš, moraćeš da mi se izviniš za ovu laž. Lažeš, mala d.oljo! Koliko para primaš da ućutiš? Tražićemo snimak, ja ti ništa nisam uzela. Doći će ti Ljuba, pa ćeš videti. Jeba. ti mamu! Hoćeš li da te bijem ili ću da progovorim?", vikala je Zorica.

foto: Printscreen

"Dečko ti je pe.er! Koliko parica primaš da ćutiš da ti je dečko pe.er? Hoćeš da počnem da brojim Kaluđericu celu, ko te je sve je.ao? Dolazila si i kod mene u kafanu. Ko te sve tukao, celulitaro? Vise ti si.e do pupka, debela", vikala je Zorica i razbila vrata kada je Aleksandra ušla u WC, pa joj je ulazila i u garderober.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track