Najnovije vesti

KRUNIĆKA ODMAH NAVALILA NA NADEŽDU: Ti si bila kolateralna šteta prošlog rijalitija! A onda joj je Biljićeva IZJAVILA SAUČEŠĆE! (VIDEO)
Foto: Printscreen Pink

ponela se kao monstrum

KRUNIĆKA ODMAH NAVALILA NA NADEŽDU: Ti si bila kolateralna šteta prošlog rijalitija! A onda joj je Biljićeva IZJAVILA SAUČEŠĆE! (VIDEO)

Rijaliti

Večeras su se u Belu kuću uselile tri nove učesnice, a jedna od njih je i Jelena Krunić. Ona je odmah nakon što se pozdravila sa cimerima otišla u sobu za rehabilitaciju kod Nadežde Biljić. Jelena se izvinila Nadeždi za svoje ponašanje u prošlom rijalitiju. 

 

Podsetimo, u prošloj sezoni Krunićka je fizički nasrnula na Nadeždu, zbog čega je i diskvalifikovana, a od tada traje njihov sukob:

 

"Ja ti se javno izvinjavam za sve što je bilo. Ti si bila koleterarna šteta. Bila sam tog dana jako iznervirana, otišla sam da spavam. Izvinjavam se tebi i tvojoj porodici, zato što si to doživela. Želim da prihvatiš moje javno izvinjenje, smatram da si jako dobra duša, neiskvarena i zaista bih volela da povratimo odnos koji smo imale", rekla je Jelena.

foto: Printscreen Pink

"Prihvatam izvinjenje, znam da sam bila koleteralna šteta. Krivo mi je što se zalomilo na meni, bila si mi jako draga ", odgovorila je Biljićeva.

 

Krunićka je objasnila i da je tog dana kada je nasrnula na nju bila jako iznervirana i da je to što joj nije kupila namirnice bila kap koja je prelila čašu:

 

"Ponela tad kao monstrum. Mene je sramota kad vratim taj snimak", navela je Jelena.

 

"Primi moje saučešće. Poslala sam ti poruku na Instagramu. Znam da si ti bila jako vezana za oca", rekla je Nadežda.

 

Pogledajte razgovor u video snimku.

Kurir.rs, Pink / Foto: Printscreen Pink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...