INTERVJU

STANIJA PROGOVORILA O ZADRUGARKAMA: Fali im obrazovanje, nijedna nije završila fakultet! Kada čujete šta je rekla o Vladimiru, ostaćete BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Rijaliti -

Stanija Dobrojević je bila gost Bore Santane i Baneta Čolaka u njihovoj emisiji pa je progovorila o svom ljubavnom životu, drugim devojkama i svom obrazovanju.

Ona se prvo dotakla svog zanimanja "starleta", pa i šta fali takmičarkama u "Zadruzi 2".

"Sve su mlade, ali retko koja ide na fakultet, to fali devojkama ovde. Ne bih nijednoj dodelila titulu starlete, jer to ima loše značenje u Srbiji. Ja sam završila", rekla je Stanija o svojim cimerkama.

Dobrojevićeva se dotakla i Tomovića sa kojim je stupila u vezu u rijalitiju.

foto: Printscreen

"To je jedina lepa priča, koja je imala temelje za nešto zaista vredno. Mi već imamo godina, mogli smo da imamo lepu ljubavnu priču. Niko ne razume koliko sam se za njega vezala, nedostaje mi čak i da se svađam sa njim. Jedina koja me razume je Luna, sa kojom i nemam neku komunikaciju", rekla je starleta, pa nastavila o Kristijanu Goluboviću:

"Ne želim uopšte u životu da vidim Kristijana. Bila sam sa njim najbolji prijatelj i tandem, ali znalo se kako se rijaliti završi da ćemo ići kućama. On ženi, a ja porodici... On je 3 dana pred kraj pobegao, kukavički i onda nastaje rijaliti posle rijalitija. Dala sam mu pola nagrade kako bih platila cenu toga što sam se družila sa njim. Ispao je loš čovek, ali ja ga ovde branim. Ne znam ni gde je, ni šta je."

foto: Printscreen

Sa Lunom nije u dobrim odnosima, pa je Stanija istakla da je u početku imala predrasude prema njoj, kao i da joj se mišljenje prema Lepom Mići promenilo i da je mnogo pozitivniji.

Na kraju je Stanija dodala da jedva čeka da joj se Vladimir Tomović vrati.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track