MILI KAŽE DA JE MARIJANA IZMISLILA DA JU JE TUKAO! NADA SE BRAKU I DECI: Ne bih je menjao ni za Dženifer Lopez! (FOTO)
Foto: Happy screenshot

ZAPANJIO

MILI KAŽE DA JE MARIJANA IZMISLILA DA JU JE TUKAO! NADA SE BRAKU I DECI: Ne bih je menjao ni za Dženifer Lopez! (FOTO)

Rijaliti -

Otkako je Milutin Radosavljević Mili ponovo postao učesnik "Parova", o njegovom privatnom životu se i te kako aktivno govori, posebno zbog incidenta iz avgusta ove godine kada je navodno pretukao devojku sa kojom sad planira decu i brak.

foto: Happy screenshot

On je jednom prilikom za Kurir izjavio da nema pojma zbog čega je njegova partnerka napravila skandal i uplela ga u probleme, napominjući da nikada nije digao ruku na nju, niti mu je to palo na pamet. Prema njegovim rečima, jeste došlo do manjeg konflikta između njih dvoje, ali to nije bilo ni nalik tuči.

Sada, iako je imao seks aferu sa Voljenkom Ilić, nekadašnjom simpatijom iz mladalačkih dana, ističe da je to isključivo bila fizička potreba i da je nije otvoren za novu ljubav, jer je njegovo srce zauzeto.

Tvoja ispovest o ljubavi koju osećaš prema Marijani sve je potresla. Da li bi voleo da i ona uđe u vilu?

"Iskreno rečeno mnogo bih voleo da je pored mene, jer mi užasno nedostaje, ali ta odluka je isključivo na njoj, pa ne želim ovde da je danonoćno dozivam kako bi se odlučila na taj korak. Moja ljubav prema njoj je ogromna, a ovde sam ušao kako bi se borio i za nju i za sebe i ona to vrlo dobro zna".

foto: Happy screenshot

Ti si ispričao Bratislavu da više nisi siguran da li ti je Marijana verna, zbog čega tako misliš?

"Mogu samo da kažem da se nadam da će biti verna, kao što se nadam našoj veridbi, venčanju i deci. Želim da svi znaju da je ona definitivno moja najveća ljubav".

Tvoji sukobi sa Zoricom svima su beskrajno simpatični, međutim mnogi su primetili simpatije između vas. Kako to komentarišeš?

"Što se tiče Zorice i mene verujte mi da ne vidim ni nju, kao što ne vidim nijednu drugu devojku u vili. Ja se samo igram i šalim, ali moju Marijanu ne bih menjao ni za Dženifer Lopez, a kamoli za neku Zoricu".

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track