STANIJA OTPUTOVALA U AMERIKU NA OPERACIJU: Verujem da će moja ćerka pobediti bolest
Foto: Filip Plavčić

lečenje

STANIJA OTPUTOVALA U AMERIKU NA OPERACIJU: Verujem da će moja ćerka pobediti bolest

Rijaliti -

Porodica Stanije Dobrojević potresla se zbog njenog lošeg zdravstvenog stanja, pa je odmah iz Rume pojurila da je vidi i otprati na aerodrom "Nikola Tesla", odakle je juče otputovala za Ameriku.

Nakon što je starleta napustila "Zadrugu" zbog operacije, koja je zakazana za dva dana, njena majka Slavica ne prestaje da se sekira zbog nje. Ona se nada da će sve biti u najboljem redu i da će Stanija ozdraviti.

- Ni Stanija ni ja ne smemo da dajemo nikakve komentare neko vreme. Jedino što mogu da vam kažem jeste da se nadam da će sve biti u redu i da će ona biti dobro. Verujem da će moja ćerka ozdraviti. Hvala vam na interesovanju, ja sam upravo krenula kod nje, u putu sam. To je sve što mogu da vam kažem - rekla je Stanijina majka za Kurir.

Po svemu sudeći, starleta će se u "Zadrugu" vratiti tek kad se bude oporavila. - Stanija se razbolela posle očeve smrti. Zbog velikog stresa ugrozila je svoje zdravlje. Ona je prinuđena da se redovno kontroliše, pa joj je njen lekar čak savetovao da ne bi trebalo da uđe ni u rijaliti kako bi izbegla nerviranje, ali ga ona nije poslušala - kaže naš izvor.

Dobrojevićeva je pre tri dana, primetivši da se oseća loše, ležala u krevetu u spavaćoj sobi. Lepi Mića je primetio da se s njom nešto dešava i ona mu se požalila da joj rezultati nisu dobri i da ne zna šta je čeka. Pozvali smo Stanijinu PR službu.

- Stanija je napustila "Zadrugu" zbog hitne intervencije! Strogo joj je zabranjeno oglašavanje, tako da će njene društvene mreže, kao i komunikaciju s medijima i dalje voditi njen PR - izjavio je starletin portparol, dok se ona nije javljala na telefon do zaključenja ovog broja.

Marija Dejanović

foto: Kurir

Vlada ide kod devojke

Moram da budem uz nju!

Vladimir Tomović, čim je saznao da je Stanija Dobrojević napustila "Zadrugu", preduzeo je sve mere da se čuje s njom. On je dan ranije otputovao u Crnu Goru i nikako nije uspeo da dođe u Srbiju da je vidi na kratko.

- Odletela je za Ameriku. Nas dvoje smo bili na vezi od ponoći do pet sati ujutru dok se nije ukrcala na let. Bili smo u totalnom raskoraku jer sam ja tek došao u Crnu Goru, a nju pustili iz "Zadruge". Najviše smo pričali o njenom zdravlju i mom odlasku u Ameriku. Idem kod nje da budem uz nju! Ona ne želi da javnost previše oko toga zna. Želi da to zadrži za nas. Operacija je uskoro i nadamo se najboljem - rekao je Tomović za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track