U RIJALITIJU POSTAO ZVEZDA SEKS AFERA, A NAPOLJU GA ČEKAJU ŽENA I DETE: Benjamin sada traži devojku! MMA borac ne prestaje da ŠOKIRA!
Foto: Happy screenshot

LUDNICA

U RIJALITIJU POSTAO ZVEZDA SEKS AFERA, A NAPOLJU GA ČEKAJU ŽENA I DETE: Benjamin sada traži devojku! MMA borac ne prestaje da ŠOKIRA!

Rijaliti -

Dok ga žena Aleksandra sa detetom strpljivo čeka kod kuće, šarmantni MMA borac ne odustaje od rijalitija, gde je brzo postao skandal majstor.

Benjamin Spahović već po ulasku u rijaliti šokirao je sve verivši Izabelu Anderson! Tu sreću prekinula je Ilijana Vagić, koja je svojom pričom pobila svoj stav da voli starije muškarce, ali s obzirom da je mladi Sarajlija otkrio životni stil koji se svideo plavokosoj takmičarki, pristala je da bude sa njim.

"Istina je da volim starije muškarce, ali kod Benjamina mi se sviđa što je muškarac kao karatker", izjavila je svojevremeno ona.

Naočigled svih, nekoliko puta "zaglavio je" kao zvezda seks skandala, a veza sa Ilijanom svakako je bila turbulentna. Ljubavni jadi neizostavan su deo njihove romanse, koju će možda prekinuta Jovana Novakov poznatija kao Šmizla, kako otkriva Ivan Marinković.

"Njih dvoje su pre ulaska u rijaliti imali se*s aferu, samo o tome ćute", izjavio je on.

Kako je svoj život dao kao na tacni, Benjamin je svakim danom sve nesigurniji u svoju odluku sa kim treba da bude.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track