BESNA! MENI TREBA MIRNA LUKA, JEDNOG BEJMANINA SAM VEĆ IMALA: Ilijana oštro odbrusila dečku pa ga uporedila sa bivšim! KUĆA SE TRESLA!
Foto: Happy screenshot

odgovorila na ultimatum

BESNA! MENI TREBA MIRNA LUKA, JEDNOG BEJMANINA SAM VEĆ IMALA: Ilijana oštro odbrusila dečku pa ga uporedila sa bivšim! KUĆA SE TRESLA!

Rijaliti -

Ilijana Vagić otovoreno je progoovrila o ultimatumu koji joj je tokom prošle noći dao Benjamin Spahović, vezan za njihov odnos.

"Rekao mi je i sinoć da se pomirimo ili da se udaljim od njega. Meni to ne treba, tako da ću razgovarati sa njim o tome", počela je ona, pa nastavila da upoređuje bivšeg Diku i sa njim: "Meni treba mirna luka, ja sam jednog Benjamina imala u životu, mislim na prošlu vezu, tako da želim nekog pored kog ću se smiriti, ko će mi donositi doručak u krevet", govorila je ona.

"Ja ne znam ko može da bude sa mirnim i povučenim dečkom, ona prva ne može jer znamo svi kakvi tipovi je zanimaju. Ako hoćeš mirnu luku, evo ti Kadre pa mu budi verna", odbrusila joj je Ružica Veljković, međutim kada je Ilijana odgovrila, razočarala je Elvina!

"Ja hoću da kažem da sa Elvinom nikada ne bih mogla da budem u vezi", bila je oštra ona.

Cimeri su mogli lako da zaključe da Ilijana, kao ni njen Sarajlija, više ne zna šta hoće.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track