SVAKA UZ SVOJE DETE

DOROTEA I BRENDON OKONČALI IDILIČNO PRIJATELJSTVO, PA I MAJKE ZADRUGARA ZARATILE: Mora da se zna granica! (VIDEO)

Rijaliti -

Dorotea Jovanović i Bradnislav Radonić Brendon početkom rijalitija ostvarili su lepu prijateljsku vezu, koja je vremenom polako ali sigurno pucala po šavovima. Zadrugar je čak nedavno svoju cimerku prozvao kako ne vodi računa o ličnoj higijeni, te su sada na putu da postanu ljuti neprijatelji.

Doroteina majka Dragana Jovanović i Brenodonova, Ružica Radonić, zajedno sa Marijinim ocem Radomirom Marinkovićem gošće su emisije "Zadruga - porodice zadrugara", a tom prilikom ušle su u raspravu te istakle kako njihova deca treba sama da reše svoje nesuglasice, ali napolju. Svaka majka hrabro je stala uz svoje dete.

"Vezano za sve ovo, Brendon nije sam tamo u kući. Ima njih više, ali mora imati povod što je on to rekao. Primetila sam i da drugima stanarima skreće pažnju na higijenu. Mora da zna granicu, prešao je granicu. Ja sa ovom ženom nemam šta da se svađam, to je njeno dete, to je moje dete, oni su punoletni, ako imaju neki sukob neka to reše napolju", rekla je Doroteina majka.

"Ja mislim da je Brendon to uradio jer je ljubomoran na Nemanju. Video je da se Dorotea grli sa Nemanjom. On je navikao kada ima drugaricu da je samo njegova", izjavila je Ružica.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track