LJUTA KAO RIS

BAČENA SAM KAO KU.ETINA PORED PUTA I PLJUNUTA U LICE! Nadežda žali zbog seksa sa Mikijem: Ja sam njemu verovala! Pevačica PALA NA PČELARA JOŠ POSLE VERIDBE? (VIDEO)

Rijaliti -

Nadežda Biljić ne krije koliko ju je pogodilo to što je, kad je tokom leta bila sa Mikijem, on bio i sa njom i sa još jednom devojkom. Ona je istakla kako j uje on ponizio tim postupkom, posebno onda kada je , dok je ona provodila vreme sa članovima njegove porodice, on svoje provodio sa drugom.

"Boli me kao čoveka i ponižena sam kao žena i kao čovek. Pljunuta sam u facu. Bukvalno bačena kao k*rvetina pored puta. Je*ana i bačena, raščupana. Tako se osećam! Ja sam njemu verovala", pričala je ona ispred sobe za rehabilitaciju.

Još tokom prve "Zadruge", emocije između nje i Mikija su se probudile.

"Sve je krenulo oko basketa, a ja sam pristala na veridbu jer sam znala koliko on voli da igra basket, a i mene opušta basket. Ja se nisam primila na priču kao verenica, posle toga su krenule emocije. Ne kajem se", priznala je ona.

"Ja pomažem njegovoj sestri, pijem kafu i rakiju sa njegovim tatom, dok je on na svadbi sa devojkom. Znaš li koje je to poniženje? Osramila sam svoju porodicu. Tebi su se punila j*ja osam meseci, nisi imao koga da je*eš!" bolno iskrena bila je ona.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja