Najnovije vesti

ŠOK

SLOBA LUNI REKAO DA SE NE ZALJUBLJUJE U ZADRUZI 2! ČEKA JE KAD IZAĐE: Blogerka iznela najintimniji razgovor sa bivšim dečkom u javnost ZA OVO! (VIDEO)

Rijaliti

Kako bi od Drveta mudrosti izmamila poziv, da bi ocu Gagiju Đoganiju čestitala rođendan, Luna se odvažila pa otkrila sve nepoznate detalje razgovora sa bivšim dečkom Slobom Radanovićem, obavljen pred sam njen ulazak u Imaginarijum.

"Ja sam saznala da je on jako hladan i da se nije udostojio da kaže jednu lepu rečenicu za mene. On nije zaslužio da spomenem njegovo ime, on je jako loš čovek i ne znam šta bi još mogao da uradi da mi se zgadi više nego što mi se zgadio... Da je sve bilo planirano, da je sve bio dogovor, da me je iskoristio. Ja sam dobila i dokaze, ali ne želim da verujem u to. Jer je on mene zvao onaj dan, da se ne zaljubljem ovde, da ne nalazim dečka, da kada budem izlazila da će on biti tu. Bio je jako čudan, bilo mu je jako teško jer ulazim. Imam dokaze za sve što je pričao. Veći bi šmeker ispao da je rekao: 'Da, ja sam to rekao'. Ja sam ga zamolila da ako nema ništa da kaže lepo za mene da ćuti", pričala je ona, tvrdeći da je pevač veliki manipulator, te da ga ne prepoznaje.

foto: Damir Dervišagić

"On se pere od mene, a bio je bebica. Pitala sam ga da li bi mu bilo teško da nađem dečka ovde, on mi je rekao da ne nalazim dečka jer to ne bi bilo dobro za mene. Ja sam ga pitala da li me još voli, da li je prestao da me voli, videli smo se dan pre nego što sam ušla u karantin... Mislila sam na to kako manipuliše ljudima napolju, ali ne želim više da se petljam sa njim. On nije uopšte nije cvećka, manipuliše mnogo, možda čak i više nego druga osoba. Gadno mi je više da pričam o njemu, odvratno, baš mi je onako... Ne želim više da pričam o njemu. Samo da čujem tatu, briga me za Slobu i za sve", rekla je ona pa dobila poziv, jer je Drvetu otkrila veliku tajnu.

foto: Printscreen, Pink

"Ljubavi moja znaš kako mi nedostaješ. Savršena si, znaš kako si dobra, popravila si se. Lunči, ti znaš da mi je rođendan ali već drugu godinu nisi pored mene. Super si, opravdala si ono što si obećala, da ćeš biti dobra i jaka. Sve si opravdala, nemaš ni jednu grešku. Ali imam par zamerki..." rekao joj je otac.  

foto: Printscreen, Pink

"Što dopuštaš nebitnim ljudima da te izbace iz takta? Nemoj da budeš agresivna, da piješ. Nismo mi navikli da te gledamo kako nasrćeš na nekoga. Jaka si, možeš da se boriš rečima", rekao joj je Gagi.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...