STANIJA U BOLNICI! NIŠTA OD POVRATKA U RIJALITI? Porodica krije zdravstveni problem starlete, EVO ZAŠTO!
Foto: Printscreen Instagram

ISPLIVALI DETALJI

STANIJA U BOLNICI! NIŠTA OD POVRATKA U RIJALITI? Porodica krije zdravstveni problem starlete, EVO ZAŠTO!

Rijaliti -

Pošto je provela noć van Bele kuće Imaginarijuma, Stanija Dobrojević ranim letom uputila se u Njujork, na hitnu operaciju. Kako se navodi, ona je već hospitalizovana. Mnogi sumnjaju da je u pitanju štitna žlezda, ima i onih koji misle da je u pitanju ginekološki problem, a postoje i oni koji veruju da su silikoni u pitanju, međutim porodica ne želi da otkriva njeno zdravstveno stanje. Evo zašto:

"Stanija je stigla da se vidi samo sa najužom porodicom i sa nas nekoliko prijatelja, a imala je taman toliko vremena da prepakuje kofer iz 'Zadruge' i da samo najophodnije spakuje za put u Ameriku. Sve što mogu da vam kažem jeste da se ona dobro drži, da je pozitivna i da se nada da će lako rešiti zdravstveni problem. Što se tiče rijalitija, priznala nam je da joj je bilo jako teško otkada je Vladimir napustio rijaliti", rekao je jedan od prijatelja.

foto: Nebojša Mandić

Čak i najbliži prijatelji čuvaju tajnu.

"Pošto će se Stanija nakon operacija vratiti u rijaliti, ona ne sme da komunicira sa previše ljudi, s medijima i na društvenim mrežama. Možda kada sve prođe ipak kaže šta je bio problem", ističe izvor.

Za stolom u "Zadruzi 2" produkcija se obratila cimerima dobrojevićeve pismom:

"Stanija će zbog zdravstvenog stanja morati da ide na hiruršku intervenciju, ali će se posle oporavka vratiti u rijaliti", međutim ona je Mariji Kulić "pevala" potpuno drugu pesmu.

"Ovo je zbog zdravlja, mislim da se neću vraćati", šapnula joj je Stanija.

Bilo kako bilo, svi željno išekuju njen povratak.

foto: Dragan Kadić

Na let za Njujork ispratili su je brat i majka, a poletela je sama.

"Viza i karta su bili spremni još ranije, zapravo čim su joj stigli rezultati koji nisu bili dobri počela je sa pripremama za ovaj zahvat. Zato je sve sprovedeno po brzom postupku i ona je samo nekoliko sati provela sa porodicom od trenutka kada je izašla iz 'Zadruge' do momenta kada je prošla carinsku zonu", kaže izvor.

foto: Printscreen/Instagram

Dečko, sa kojim je romansu započela u "Zadruzi", Vladimir Tomović, izjavio je da je srećan što ga je Stanija pozvala po napuštanju rijalitija, te da mu je krivo što nije bio u prestonici Srbije da je sačeka kao i da je predao papire za američku vizu kako bi bio uz nju sada.

"Od ponoći do pet ujutru, do njenog čekiranja, bili smo preko Vibera na video-pozivu. Ona je morala da ode u Ameriku odmah da ja nisam imao vremena ni da stignem do Beograda da je vidim. Pričali smo o svemu, a ponajviše o tome kako da joj se pridružim u Americi. Samo da se ona što pre oporavi. Spreman sam da s njom počnem od nule", izjavio je on.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track