STANIJA PROGOVORILA O SEKSU SA TOMOVIĆEM: Dobro se ljubi, ali... ništa više od toga?! Niko da joj poveruje, EVO ZAŠTO! (FOTO)
Foto: Printscreen, Pink

HAOS

STANIJA PROGOVORILA O SEKSU SA TOMOVIĆEM: Dobro se ljubi, ali... ništa više od toga?! Niko da joj poveruje, EVO ZAŠTO! (FOTO)

Rijaliti -

Stanija Dobrojević napustila je "Zadrugu 2" i otišla u Ameriku na hitnu hiruršku intervenciju. Njena porodica i bliski prijatelji kriju njeno zdravstveno stanje od javnosti, te van toga da je morala na operaciju zbog loših rezultata od lekara, ništa se više nije poznato. Ipak, napominju da se dobro drži te da se nakon oporavka očekuje njen brz povratak u Imaginarijum.

foto: Printscreen, Pink

Trenutno, u fokusu publike je njena veza sa Vladimirom Tomovićem, koji je diskvalifikovan iz rijalitija. Pre nego što se starleta uputila preko bare, Stanija i Vladimir sve vreme su razgovarali putem video poziva.

foto: Kurir

Detalji njihove romanse svakodnevno pune domaće medije, a kada je Dobrojevićeva progovorila, sve se treslo.

"Nisam sve, samo sam pravila kombinacije! Prva kombinacija znam da vam se neće dopasti", počela je Stanija u emisiji kod Sanje Marinković, gde joj je kao i ostalim gošćama, dodeljena kartica kojom bi navodno mogla da kupi savršenog muškarca.

foto: Printscreen, Pink

"Ako gledamo Vladu, onda bi to bilo ovako, dobro... nisam isprobala ovo 'dobar ljubavnik', ne mogu još da... Poljubili smo se, nismo išli dalje od poljupca! Ljubili smo se ispod pokrivača. Ne, nisam isprobala još. Ali, lepo se ljubi", otkrila je ona i stavila tačku na brojna nagađanja.

"E, to je već pola posla", dobacila joj je Sanja.

"Znači ovako. Zabavan, zgodan, pametan, to bi bilo vezano za njega. A kad sam dobila ovu karticu, prvo što sam zaokružila bilo je dobar ljubavnik 2.000 i imućan 3.000", bila je iskrena ona.

foto: Printscreen, Pink

"Znači padaš na pare", dobacila joj je voditeljka još jednom, na šta se ova samo nasmejala.

"Ima ona jedna rečenica, to je 'zaslužila sam'. Znači imam sve. I obrazovanje, i status, i sve, pa zaslužila sam da imam nekog ko će da mi parira", rekla je Sanja.

"Uz imućan ide moćan, i karakter i pamet... Iskreno", zaključila je Stanija.

foto: Printscreen, Pink

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track