ANABELA SE ODRIČE LUNE ZBOG SLOBE: Doživela nervni slom, dolazila hitna pomoć! PROLAZI PAKAO!
Foto: Kurir

PROLAZI KROZ PAKAO ZBOG ĆERKE

ANABELA SE ODRIČE LUNE ZBOG SLOBE: Doživela nervni slom, dolazila hitna pomoć! PROLAZI PAKAO!

Rijaliti -

Pevačica Anabela Đogani prolazi kroz pakao zbog svoje ćerke Lune od kada je Kurirov dodatak Rijaliti obelodanio da se ona i Sloba i dalje tajno viđaju, kao i da je on prespavao u njenom stanu dva dana pre početka „Zadruge 2“. Bivša članica grupe Fanki dži poludela je najviše jer je njena najstarija naslednica skrivala tu informaciju od svih svojih prijatelja i porodice, pa i od nje same.

foto: Vladimir Šporčić

Danima uplakana

- Anabela je danima uplakana i očajna, pored svega što se izdešavalo sa Andrejom Atijasom, samo joj je još ova muka falila. Kad je pročitala da su se Sloba i Luna pomirili pred njen ulazak u „Zadrugu“, mislila je da se radi o neistini, međutim, kad je videla paparaco fotografije na kojima se jasno vidi kako iz Lunine zgrade prvo izlazi Radanović, a potom i njena ćerka, sve joj je bilo jasno. Prosto joj se smrklo pred očima - otkriva za nas Anabelina bliska prijateljica, koja je insistirala na anonimnosti.

- Boli je jer zna kroz šta su prošli svi zbog te veze i kako se Sloba poneo prema njoj, zato je očajna što i dalje misli na njega i što je pristala da se viđaju. Bukvalno je doživela nervni slom. Danima je loše, plače, ne izlazi iz kuće. Dodatno ne može da izdrži više to da gleda kako Luna ima napade u „Zadruzi“ i sluša je kako govori da je tamo ušla kako bi spasla celu porodicu od nemaštine - ističe naš izvor i nastavlja:

foto: Damir Dervišagić

- Jedno veče su je ukućani smirivali, mislim da je dolazila i Hitna pomoć da je priključi na infuziju, jer joj je imunitet strašno pao od nerviranja. Izgovorila je neke reči u afektu, za koje mislim da se sada kaje. Rekla je da će se odreći Lune zbog tog usranog Slobe i kad im je ušao u život! Baš je delovala očajno. Takođe ju je iznerviralo što je Gagi to prihvatio kao normalnu stvar i rekao da, ako je Luna tako odlučila, to je njen izbor, da oni tu ne treba da se mešaju.

Otac je podržava

Anabela Atijas nije odgovarala na naše poruke i pozive, dok se Gagi javio i poručio da nema ništa protiv da mu Sloba bude zet.

- Ne znam da li će da budu zajedno kad Luna izađe iz rijalitija. Sve što Luna bude odlučila i ako njeno srce hoće da ponovo bude s njim, ja ću je podržati. Naravno da bih ga prihvatio za zeta - rekao nam je poznati denser.

Kurir.rs/Marija Trajković /Foto: Kurir

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track