LUNA JE ZBOG NJEGA DOBILA NERVNI SLOM, A GAGI ĐOGANI MU PORUČIO: Bora je loš čovek i licemer! Us*ao se!
Foto: Damir Dervišagić/marina lopičić

PROGOVORIO

LUNA JE ZBOG NJEGA DOBILA NERVNI SLOM, A GAGI ĐOGANI MU PORUČIO: Bora je loš čovek i licemer! Us*ao se!

Rijaliti -

Gagi Đogani je prokomentarisao tračeve o Luni Đogani koje se mogu čutu po ćoškovim bele kuće. Prepričava se da je Đoganijeva navodno bila s Markom Miljkovićem. Gagi je objasnio o čemu se tu radi.

foto: Printscreen

- Miljković je jedan od najboljih, najkulturnijih, najinteligentnijih i u prvoj i drugoj „Zadruzi“. Zapamtite, on najbolju dušu ima. Luna nije bila s njim, a on jeste bio na otvaranju njenog butika. Nakon „Zadruge“ su se zbližili, ali samo prijateljski. Luna ga je zavolela kao brata jer joj je bio prijatelj. On je dečko za primer - rekao je Gagi i izneo šta misli o Bori Santani, zbog kojeg je nedavno njegova ćerka doživela nervni slom nakon što je on psovao Anabelu i Gagija.

foto: Damir Dervišagić

- Bora je loš čovek. Bora se sam usrao. To što sam ja nepismen, ne znam... Ja imam 25 godina karijere, ja sam ostvaren čovek, ne znam šta mu to znači. On je lažljivac, jedan običan zec, on se plaši svoje senke. On je veliki licemer, ja sam ga procenio, ipak ja imam malo više godina. To sam rekao i Luni. On se plaši nas. Kad smo bili u emisiji „Narod pita“, njega su Kijevci napali što se slikao sa mnom, a on se uplašio, pa je pričao kao da je morao da se slika s nama, kao da smo ga mi naterali - objasnio je denser.

Kurir.rs/Marija Trajković /Foto: Damir Dervišagić/Marina Lopičić

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja