GASTOZ NE MOŽE DA JE PREBOLI: Priviđa mi se majčin duh!
Foto: Damir Dervišagić

DRAMA U PARIZU

GASTOZ NE MOŽE DA JE PREBOLI: Priviđa mi se majčin duh!

Rijaliti -

Kako dani prolaze, Nenadu Marinkoviću Gastozu pokojna majka Gordana, koja je iznenada preminula u decembru 2016. godine, sve više nedostaje. Zbog ogromne tuge i nedostatka koji oseća, duplom pobedniku „Parova“ mama je počela da se pojavljuje u snu, što ga čini izuzetno srećnim.

- Dolazila mi je majka u san. Čudan je osećaj. Prvi put sam je sanjao posle sahrane, a drugi nedavno. Počela je da mi dolazi kao duh. Ne mogu da vam opišem to. Šteta što ti moji sni kratko traju, pa ne mogu duže da ostanem s njom i razgovaram. Bila mi je sve u životu i uspomenu na nju čuvam do groba. Uvek je sa mnom i nikada je ne zaboravljam. Bol za njom je neizbrisiva, zato tada uvek odem na groblje kako bi mi bilo lakše. Najteže mi je kada ostanem sam, tada mi je najpotrebnija - rekao je Gastoz za Rijaliti.

Iako je Marinković protivnik tetovaža, on je na ruci istetovirao majčin lik i datum njene smrti.

- To je moja prva tetovaža. Majka je uvek sa mnom i gledam je svaki put kad pogledam u ruku. Planiram celu ruku da posvetim njoj i, čim nađem vremena, idem na doradu - kaže Nenad.

Rijaliti zvezda ističe da mu se nakon snova u kojima se pojavljivala Gordana dešavaju čudne stvari, sa kojima se ranije nije susretao.

- U Parizu sam bio kada su mi saopštili da je umrla i još jednom posle toga. Išao sam sa ekipom da snimam spot i dogodilo se nešto neverovatno. Usred snimanja pojavljivao se neki svetionik na nebu koji sam video samo ja i niko više. Neverovatno! I to baš u Parizu, gde smo živeli. Mislim da mi je ona davala neki signal i znak, ali ništa ne razumem, možda želi da me sačuva od nečeg ružnog. Imao sam u sebi neki čudan osećaj, od kog se i sad ježim dok pričam - rekao je Marinković i dodao da je sa svojim ocem u sjajnim odnosima.

Podsetimo, majka Nenada Marinkovića preminula je početkom decembra pre dve godine, kada je mrtva pronađena na podu u svom stanu u Parizu. Pronašla ju je drugarica, koja je odmah javila Gastozu i pozvala policiju i hitnu pomoć. Nenad je prvim letom došao u Pariz, a sahrana je obavljena posle nekoliko dana u Svilajncu.

foto: Kurir

(Kurir.rs/Marija Dejanović /Foto: Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track