SPREMA SE PAKAO ZA BENJAMINA! STIŽU MU majka i bivša devojka Mina
Foto: Printscreen

autoritet

SPREMA SE PAKAO ZA BENJAMINA! STIŽU MU majka i bivša devojka Mina

Rijaliti -

Benjaminu Spahoviću produkcija priprema pravi pakao. Majka MMA borca Silvana Spahović ulazi uskoro u vilu kako bi kontrolisala naslednika, kao i njegova bivša devojka Mina, u koju je sportista i dalje zaljubljen.

Otkako je ušao u „Parove“, Benjamin je u centru skandala, posebno zbog nasilja koje propagira. S obzirom na to da ima mnogo fanova napolju, produkcija je odlučila da ga zadrži, ali i da mu pomogne. Ipak, njihova odluka se nimalo neće dopasti Spahoviću.

- Benjamin je dosta agresivan i produkcija zna da autoritet nad njim ima jedino njegova majka. Ona ume da ga smiri i kontroliše, pa joj je produkcija ponudila da uđe, i to će se uskoro desiti. Benja ima da poludi kada je ugleda jer zna da neće moći po starom. Nema više svađa, tuča, šaranja sa raznim devojkama - kaže izvor iz produkcije i dodaje da mu spremaju još jedno iznenađenje.

- On je posebno slab na bivšu devojku Minu. Često je spominje u rijalitiju, govori da je to fatalna ljubav i da ne može sa njom, ali ni bez nje. Produkcija pregovara sa Minom, a kada je ugleda u vili, Benja će se hvatati za glavu. Više nema muvanja i seksa sa raznim devojkama. Naći će se u velikom iskušenju, ima glavu da izgubi - kaže izvor.

foto: Kurir

(Kurir.sr/J. S. /Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track