NJEGOVE MUKE NIKO NE ZNA! DAVID DRAGOJEVIĆ PUCA PO ŠAVOVIMA: Je l' treba da gledam u pasulj da bih znao ŠTA ONA HOĆE OD MENE?! (FOTO)
Foto: Printscreen, Pink

HAVARIJA

NJEGOVE MUKE NIKO NE ZNA! DAVID DRAGOJEVIĆ PUCA PO ŠAVOVIMA: Je l' treba da gledam u pasulj da bih znao ŠTA ONA HOĆE OD MENE?! (FOTO)

Rijaliti -

Aleksandra Subotić i David Dragojević zajedo su ušli u "Zadrugu 2" i bez obzira na to što ih vezuje jaka ljubav, često se i ozbiljno svađaju, nekad i naočigled svih. Brojni zadrugari i fanovi bili su već nekoliko puta u situaciji da pomisle kako im je došao kraj, ali to se ipak nije dogodilo. Svaki put, Aleksandra i David uspeju da nađu zajednički jezik.

Ipak David, kao i svojevremeno Aleksandra, smatra da je problem u tome što je se on neposrdno pred ulazak u Imaginarijum vratio iz Amerike, gde je dugo boravio, te da nisu imali dovoljno vremena sami za sebe. Aleksandra insistira da sve vreme provode zajedno u Beloj kući, dok David, kako ističe, voli da se druži i šali sa drugim zadrugarima, pred kojima njegova devojka još uvek drži podignut zid, te njegove šale prilično prima k srcu i shvata ih pogrešno, što brzo postane okidač neke rasprave.

foto: Printscreen, Pink

"Ja volim da se povučem, a ona tad pomisli svašta, pa misli da imamo problema", pričao je David Ognjenu Amidžiću, koji ga je kao muškarac i te kako razumeo: "Ona traži bukvalno da smo 24 sata zajedno, znaš, a ja volim da se družim", istakao je on nekoliko puta u razgovoru.

Dragojević je naglasio da nema nameru da beži niti da ikada sumnja u Aleksandrino ponašanje kada nisu zajedno, dok ona njemu često ne dozvoljava da dosta vremena provodi s drugim zadrugarkama, što iz ljubomore što zbog nesigurnosti u one koje ga okružuju, kao izuzetno zanimljivog, atraktivnog i povrh svega - njenog muškarca.

foto: Printscreen, Pink

"Treba da razumem sada da tvoje 'idi' znači 'odlazi' i obratno... pa ne mogu da gatam u pasulj", nasmejao je gledaoce David.

Ovaj zadrugar očito je na večitim muškim mukama, te ne razume baš uvek svoju devojku, ali svakako tvrdi da nije došlo vreme za kraj te da ne može ni da zamisli sebe bez nje, posebno ne u rijalitiju.

foto: Printscreen, Pink

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track