FANOVI NAPETI

STANIJINA OPERACIJA ZAKAZANA U PONEDELJAK! Starleta odlazi pod nož po hitnom postupku, evo kad se VRAĆA U IMAGINARIJUM! (VIDEO)

Rijaliti -

Pre četiri dana, dramatičan izlazak Stanije Dobrojević iz Imaginarijuma obeležio je svim zadrugarima dan. Samo dan pre tog događaja starleta se požalila na zdravstvene probleme, te predosećala da rezultati analiza neće biti dobri. Kako je bila u pravu, brzo se spakovala i uputila se u Ameriku, gde joj je bio zakazan hitan hirurški zahvat.

Kako se navodi, operacija je zakazana za sutra.

"Jeste, to je tačno, Stanija će biti operisana sutra, po hitnom postupku. Rezultati nisu bili dobri, zbog čega je bila prinuđena da izađe iz "Zadruge" i ode u Ameriku, gde je hospitalizovana. Ona je optimistična, drži se dobro za sada i nada se da će sve proći u najboljem redu. Sutra će je operisati, imaće tu hiruršku intervenciju posle koje će, Bože zdravlja, sve biti kako treba", rekao je Pinku izvor blizak starleti.

foto: Dragan Kadić

Pošto se bude oporavila, očekuje se njen povratak u rijaliti, kao što je Veliki šef njenim cimerima već najavio.

"Dragi zadrugari, Stanija je danas napustila 'Zadrugu'. Ona će zbog zdravstvenog stanja morati da ide na hiruršku intervenciju, ali će se posle oporavka vratiti u rijaliti", pročitao je Milan Milošević za stolom i tako obavestio sve o daljim planovima.

Kurir.rs/Pink/Foto: Nebojša Mandić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track