Najnovije vesti

HAOS

SA 15 GODINA SI SE J*BAO PO STANOVIMA! Miljana izvređala Marka, nije joj ostao dužan: Baba-serice, malo g*vance jedno! A onda joj je zapretio sinom Željkom da se ZALEDILA OD STRAHA (VIDEO)

Rijaliti

Svađa Miljane Kulić i Marka Miljkovića tokom cele večeri nije jenjavala. Kako je Kulićevu Marko svu isprskao parfemom, ona je oprala kosu, ali se miris toliko uvukao u kosu da se i posle pranja osećao.

 

Miljana se požalila Nataši Moskvi zbog toga, pa su Marko i ona ponovo ušli u žestok konflikt, a ovoga puta su stradale lične stvari i Zadrugin inventar.

 

"Baba-serice, je l' to provociraš? Je l' malo go*ance. Provociraš me. Fekalijo Kulić", započeo je Marko.

 

"Sujeta mu je povređena, jer mi je Maja sinoć ispričala da neće sa ovim slepcem da bude. Kad nije mogao da ti se digne na nju. Ti si besposleni gmizabac i imbecil", vređala ga je Miljana.

 

Kako se Miljana popela na Markov krevet, njega je to izvelo iz takta, pa je počeo da skače po njenom i počeo je da šutira njen jastuk. Potom skinuo posteljinu i njom obrisao pod, a potom je to isto Kulićeva uradila i sa njegovom posteljinom.

 

Miljana je na nekoliko trenutaka izašla iz spavaće sobe i ponovo se vratila u Markov krevet, a kako ona ne bi ostala tu, Marko je ispolivao krevet u kom je bila, a potom i sve ostale koji su bili tu.

"Je*aću te sa slašću u mozak. Samo zato što si bila trudna, štedeo",- vikao je Marko.

 

"U "Zadruzi" si bio moja prikolica, moja parazit. Kuvao si mi spremao, kuvao kafu. Sve što mi je trebalo ti si radio", pričala je Miljana.
Miljana požalila svojoj majci Mariji Kulić zbog toga, ona se umešala, pa pokušala da smiri tenziju. 

 

Njih dvoje su nastavili svađu. 

 

"Nije imao ko da te vaspita, sa 15 godina se je*ao po stanovima. Izašao si iz sela, ali selo iz tebe nikad. Kad nije čopora, ti umireš. Prvi si me napao, reč ti nisam rekla. Tomini paravani su Keti i Olja, a tebi je ovde paravan Maja. Zašto se iživljavaš nad devojkom. Ti si jedan običan bisek*ualac", nije mogla da prestane sa uvredama Miljana.

 

"Miljana, to ne znači da sam ja pe*er, što neću da budem sa tobom", odgovorio joj je.

 

"Ti si poslednja osoba sa kojom bih bila, grebaćeš na vrata da izađeš, samo da ti se nakačim na vrata. Jedva si čekao da se posvađaš sa mnom. Rekao si mi da sam puna bolesti", nastavljala je Miljana.

 

Kako je želela da mu se osveti i na drugi način, kad već verbalno nije bilo dovoljno, rešila je da mu uzme četkicu za zube i parfem koji je prskala. Išla je sve vreme za njim i prskala ga, što je njega iznerviralo, pa je rešio da se obračuna sa njom i istrgne joj iz ruku parfem u čemu je i uspeo.

 

Marko je čak u jednom trenutku rekao Miljani da će tokom posetiti njenog sina Željka, iako je to zabranjeno, što je nju pomalo i uplašilo.

 

Miljana je bila besna zbog ovoga, pa ga je i pljunula, a Miljković je nastavio nju da prska parfemom dok je obezbeđenje sprečavalo da dođe do većeg okršaja.

Kada je stiglo pismo od Velikog šefa da je zabranjeno uzimati lične stvari drugih zadrugara, Miljana je bila primorana da vrati Marku ono što mu je uzela.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Foto Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...