SVUDA ME BLOKIRAO, IŠAO JE NA ODVIKAVANJE OD MENE, KAO ŠTO TO RADE NARKOMANI: Jelenu Krunić OSTAVIO bivši pre godinu dana, a ona i dalje pati! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Instagram, Marina Lopičić

guši se u suzama

SVUDA ME BLOKIRAO, IŠAO JE NA ODVIKAVANJE OD MENE, KAO ŠTO TO RADE NARKOMANI: Jelenu Krunić OSTAVIO bivši pre godinu dana, a ona i dalje pati! (VIDEO)

Rijaliti -

Jelena Krunić odnedavna je učesnica rijalitija "Zadruga 2". Ona se u razgovoru sa Rebekom Popović setila svog bivšeg dečka Dekija Savića.

Naime, Krunićeva je bila u vezi sa fitnes instruktorom koji koji ju je prevario, kako se pisalo, pa je to bio razlog njihovog rastanka, koji se desio pre godinu dana. Vreme nije zalečilo rane, Jelena nije prebolela Dejana i kroz suze je u dvorištu Imaginarijuma govorila o njemu:

foto: Printscreen You Tube

"On sada ima devojku, ona je isto istetovirana kao ja, ima isto du*e, lepa je prirodno. Dosta je niža od njega. Kažu ljudi koji ih viđaju da nije to taj vajb. Svi su govorili da smo mi jedno za drugo. Ja sam to mislila. Kunem ti se. Ja sam degenerik, ali on je mogao to da preseče".

Jelena se žalila jer joj Deki nije pomogao, kaže da ga je molila, ali da je on rekao da mora sama sebi da pomogne. Njemu je bilo bitno šta će drugi reći.

"Svuda me je blokirao. On je išao na odvikavanje od mene, kao što alkoholičari idu, narkomani. To je kad si previše zavistan od neke osobe, kad si posesivan".

Pogledajte u video snimku kako je ovo uzgledalo.

Kurir.rs, / Foto: Printscreen/ Instagram, Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track