DIKINA MAMA OPTUŽUJE VAGIĆEVU: Ilijana me je potkradala i pretila da će da me otruje! (FOTO)
Foto: Printscreen Happy

SKANDAL

DIKINA MAMA OPTUŽUJE VAGIĆEVU: Ilijana me je potkradala i pretila da će da me otruje! (FOTO)

Rijaliti -

Bivša svekrva Ilijane Vagić Vesna Zečević tvrdi da ju je snaja potkradala i pretila da će otrovati i nju i njenog sina Vladimira Zečevića Diku.

foto: Printscreen

Nakon brojnih skandala u vezi sa učesnicom "Parova" i njenim bivšim dečkom, u studio je došla i njegova mama i otkrila kroz kakvu je torturu prošla zbog Ilijane.

foto: Printscreen Happy

- Ona je prepotentna, bezobrazna i nasilna po prirodi. Kada se malo više zagrebe po njenoj prirodi, vidite da nije tako opasna. Veliki je manipulator, bezobzirna je i voli da spletkari. Voli i da naudi, nema osećanja prema ljudima. Pravila me je dementnom, uzimala mi je stvari, obuću i sakrivala ih kako bi ispalo da ne znam gde sam šta ostavila - počela je Vesna i dodala:

foto: Printscreen

- Ja sam se nje plašila. Počela je da mi preti smrću. Direktno mi je rekla da će da me otruje. Ja sam to rekla Diki, ali on je bio zaljubljen i nije hteo da me sluša. Onda je pretila da će i njega i mene da otruje, da će da me baci niz stepenice. Vrhunac svega bio je u decembru prošle godine, kada mi je uzela dokumenta i sakrila ih. Ja sam ih tražila, nisam mogla da ih nađem, nervirala sam se. Rekla sam joj: "Ilijana, molim te, vrati mi dokumenta." Onda mi je ona kao pomagala da ih pronađem i, gle čuda, našla ih je tamo gde držim donji veš. Htela sam moždani udar da dobijem - priča potresena žena.

foto: Printscreen

Vesna otkriva i da ju je Ilijana potkradala i da ju je prijavila policiji.

foto: Printscreen

- Dva puta mi je krala stvari. Prvi put porodični nakit, a drugi put ušteđevinu. Zlato je stajalo u jednoj kutiji na istom mestu godinama i samo je nestalo. Zvala sam ćerku, koja mi je pomagala da ga tražim, a kada sam otišla u policiju, nakit se volšebno pojavio. Videla je da to nema vrednost. Oba puta sam je prijavila - rekla je Dikina mama, a Ilijana je bila šokirana.

foto: Instagram

- Ovo što ona priča ne mogu da komentarišem. Mislim da je ovo stvarno sramota. Dika je naučio majku šta da priča - rekla je ona, dok je Zečević prokomentarisao da neće da se meša u to.

foto: Facebook

- Nemam dokaza da je Ilijana krala, zato ne mogu da pričam - rekao je on.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track