ZERININA MAJKA OČAJNA ZBOG NJENE VEZE SA ČOLAKOM: Brutalno je osula po njegovoj porodici! On je postao njena SENKA i guši je!
Foto: Printscreen

NIJE ZADOVOLJNA

ZERININA MAJKA OČAJNA ZBOG NJENE VEZE SA ČOLAKOM: Brutalno je osula po njegovoj porodici! On je postao njena SENKA i guši je!

Rijaliti -

Majka Zerine Hećo očajna je otkad je njena ćerka imala gušenje u rijalitiju, a za Pulsonline je otvorila dušu i ispričala da ćerku ne prepoznaje zbog veze sa Banetom Čolakom.

"Šta da vam kažem?! Moje dete nije bolesno, ali je pod neviđenim pritiskom, koji više ne može da izdrži. Bane i veza sa njim je guše. On je postao njena senka i ona sada vodi tešku borbu, čak i sa samom sobom. Neprepoznatljivo se ponaša i za nas najbliže. Samo što ne pukne kao balon", rekla je Zerinina mama.

foto: Printscreen Pink

Iako se ustručava da govori, jer ne želi da naudi Čolaku svojim izjavama, iz Zerinine majke ključa nezadovoljstvo i nemir je evidentno izjeda, to kaže i njeno okruženje. Ona kaže da je Zerinino zdravlje zabrinjava jer više ne vidi njene ključne osobine, koje su je i dovele u rijaliti.

"Ona je društvena osoba, a pored Čolaka je asocijalno biće jer on to traži od nje. Ne da joj da stane ni sa jednim muškarcem, to mi se ni malo ne dopada. Ne želim da ga još javno karakterišem, i kažem ono što zaista mislim u duši i vidim kao realno, ali on guši moje dete. Sve joj zabranjuje. Traži vreme za sebe, pet minuta da je ostavi samu sa sobom, ali ni to joj ne da. Kad je u par navrata ona ostala sama bez njega ona se za par minuta preobrati i vraća u normalno stanje, postaje nasmejana i duhovita devojka, a pored njega je besna na ceo svet", rekla je očajna Zerinina majka.

Takođe, kod potencijalnog zeta Baneta, gospođi Hećo se ne dopada što javno govori da se bori za Zerininu ćerku Saru, koju ona čuva dok joj je majka u rijalitiju.

foto: Ana Paunković

"Smeta mi njegovo potenciranje da se bori za moju unuku i da hoće da zaradi pare za nju, jer Sara ima i majku i oca koji takođe brine o njoj. Nema potrebe da se Bane sekira za moju unuku. Hvala mu što brine da li je Zerina gladna i žedna i što je voli, ali preteruje čovek. Žene beže od takvih tipova koji ih uhode i ne puštaju da budu samostalne i da imaju slobodu", zaključila je Zerinina mama.

O Banetovoj majki Jasmini, Zerinina mama nema lepo mišljenje jer nije ispoštovala ono što je obećala sinu.

"Gospođa Jasmina je trebalo da predaje u Zadrugu pakete koje bih joj dostavljala za Zerinu. Tako se dogovorila sa svojim sinom Banetom jer često dolazi u Beograd, pa joj to ne bi bio problem. Zvala sam je drugog dana kad su njih dvoje ušli u Zadrugu, ali ona mi je rekla da je zauzeta i da će se javiti. Nije odgovarala ni na moje SMS pre toga. Ne pada mi na pamet da je više zovem i uznemiravam", rekla je Zerina mama.

Zerinina mama štošta zamera i svojoj ćerki, ali smatra da ima vredne ljudske kvalitete.

"Nikada je nećete čuti da ćoškari i ogovara nekog. Svakome u lice kaže šta misli. Nisam želela da ikad uđe u bilo koji rijaliti, ali tu sam kao neko ko mora da je podrži jer je odrasla osoba. Učinila je više stvari koje mi se nisu sviđale u prethodnom rijalitiju, ali u Zadruzi ne čini ništa loše. Ušla je da bi obezbedila sredstva da pokrene mali sopstveni biznis i sebi i ćerki obezbedi na taj način sigurnu zaradu, stalnu i konstantnu", zaključila je priču.

foto: Printscreen, Pink

Kurir.rs/Puls, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track