ŠMIZLINO VELIKO PRIZNANJE U PAROVIMA: Ništa im ne verujem jer znam šta KRIJU!
Foto: Printscreen/Happy

BEZ DLAKE NA JEZIKU

ŠMIZLINO VELIKO PRIZNANJE U PAROVIMA: Ništa im ne verujem jer znam šta KRIJU!

Rijaliti -

Jovani Novakov Šmizli nakon "Parografa" nimalo nije bilo lako, jer nije znala šta da radi s novim informacijama o rijaliti drugarici Ilijani Vagić. Naime, novi detalji veze sa Vladimirom Zečevićem Dikom uzdrmali su čitavu vilu.

"Ne znam da li da verujem ili ne. Ilijanu znam iz spoljnog sveta, ali površno. nešto mi se ne poklapa u toj priči, jer nisam saslušala obe strane. Ali na sve to mogu da kažem što sam i njoj rekla, da nije trebalo da iznosi bilo šta o njemu, jer je sa njim provela toliko godina", rekla je Šmizla, ističući da zna da par nešto vešto skriva od javnosti.

"Tu ima još nečeg, ali ona neće da otkrije da ne bi išli do koske", kaže ona.

foto: Happy screenshot

Odmah zatim, progovorila je o Ilijaninoj vezi sa Benjaminom Spahovićem. Njih dvoje stavili su tačku na svoju ljubav, a Šmizla smatra da Ilijana ne bi trebalo da bude sa MMA borcem.

"Vole se, ali mislim da ne, jer ona ima jak temperament, ne da na sebe, takođe i on, i tu bi stalno dolazilo do svađa. Ali koliko poznajem Benjamina, on ne može to da izdrži", objašnjavajući kako bi njemu veza sa Ilijanom pravila samo migrene, te da mu treba "neka malo mirnija luka".

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track