SVI IMAJU NEŠTO PROTIV, OSIM ĐOLETA ĐOGANIJA! Adamov stric javno podržao zadrugarovu vezu s Marijanom?! EVO KAKO! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

IZNENADIO

SVI IMAJU NEŠTO PROTIV, OSIM ĐOLETA ĐOGANIJA! Adamov stric javno podržao zadrugarovu vezu s Marijanom?! EVO KAKO! (VIDEO)

Rijaliti -

Za vreme radio emisije "Amnezija" koju tokom današnjeg dana vode Bane Čolak i Bora Santana, tokom pregleda aktuelnih tema iz Imaginarijuma, duo je pročitao navodnu poruku strica Adama Đoganija koja je zatekla sve.

"Adame, pokušaj sa Marijanom, voli te stric Đole Đogani", istakao je u jednom trenutku Bora, navodno pročitavši poruku, pa je zatim Adam pozdravio svoje rođake.

Inače, dok je njihova veza trajala par je često imao nesuglasice, a čak ih ni Luna nije u potpunosti podržavala, koja sa njima boravi u Beloj kući u "Zadruzi 2".

foto: Printscreen, Pink

S druge strane, dotakli su se "rata" između Miljane Kulić i Marka Miljkovića.

"Miljana Kulić i Marko su ponovo zaratili, njoj je Marko rekao da će joj vratiti sve, a ni ona njemu nije ostala dužna. Ona je priznala da ima emocije prema njemu. Da li su se vratile emocije ili ne, ostaje nam da vidimo u narednom periodu. Čak postoje informacije da su oni bili zajedno na putovanju", nastavio je u programu Bora.

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track