ŽESTOKA SVAĐA ZBOG MILJANE ARSIĆ Bane: Zerina, ti si seoska džukela!
Foto: Ana Paunković

fajt

ŽESTOKA SVAĐA ZBOG MILJANE ARSIĆ Bane: Zerina, ti si seoska džukela!

Rijaliti -

Zerina Hećo i Bane Čolak imali su najbrutalniju svađu do sada, a razlog njihove rasprave bila je cimerka Miljana Arsić.

foto: Printscreen

Nakon pitanja jednog gledaoca da li između Čolaka i Arsićeve ima nešto više od prijateljstva, došlo je do sukoba ovog para. Zerina je poručila da joj Baneta niko ne može preoteti, ali je njemu zamerila što on nikad ne bi dopustio da ima takav odnos sa nekim muškarcem u kući kao što je njegov sa Miljanom. "Ti mene ne poštuješ kao ličnost. Ti si alapača. Ja sam izuzetno zreo za prave životne vrednosti. Ti si meni predstavljala neku drugu stranu. Da sam te upoznao ovakvu, služila bi mi kao jedna u nizu. Nemoj da me vučeš za jezik", urlao je Bane.

foto: Ana Paunković

Di-džeja je još više naljutilo kada mu je devojka rekla da su posle ovoga završili za sva vremena, pa je bio još brutalniji i rekao joj šta zapravo misli: "Ti si jedno pseto, džukela seoska kojoj ništa nije dovoljno. Da je gledaš kao zenicu oka, da joj daš sve na svetu, da je paziš, maziš, i ti meni hladnokrvno kažeš da ti je bolje da si sama. Ti se meni pokazuješ kao loša osoba. Podvojena si ličnost. Ali volim te, nažalost". Njih dvoje su se posle pomirili kao da se ništa nije desilo ispred hotela, pa su se nakon nekog vremena zagrljeni vratili unutra.

S druge strane, Miljana Kulić ušla je u okršaj saOljom Bajrami zbog Zerine. Naime, pevačica je objasnila da ona nema ništa protiv starlete. Kulićeva nije poverovala, već je rekla da se njih dve ne podnose, a onda se Olji smrklo pred očima zbog toga.

foto: Prinscreen Pink

"Tebi ako nisu puna usta sperme, onda su ti puna mog imena. Nemoj više da me uzimaš u usta. Mene ne može da komentariše devojka koja je išla s ku**a na k**ac!", besno joj je poručila pevačica.

foto: Printscreen Pink

Kurir. rs / Marija Trajković / Foto: Ana Paunković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track