Najnovije vesti

NIJE MU LAKO

S NADEŽDOM PROŠAO SITO I REŠETO, IMALI SEKS PRED KAMERAMA, VERIDBU... A U REBEKU SE ZALJUBIO: Miki pati za fatalnom crnkom! Mora da je se kloni, evo zašto! (VIDEO)

Rijaliti

Otkako je ušao u Belu kuću, poznati pčelar iz Kupinova ostvario je lepu vezu sa Rebekom Popović. Međutim, kako je vreme odmicalo a Mikijeve emocije rasle, često bi se svađali i mirili, te je on odlučio da je vreme da se malo povuče.

 

"Nešto sam je danas pitao i iz njenog odgovora mi je bilo jasno da treba da se povučem. Nisam razočaran. Nije mi lako, ali šta da radim. Nisam joj se svideo, nije ni prva ni poslednja", govorio je on Drvetu mudrosti.

 

"Ja nemam problem sa sujetom, nije mi problem da se družim sa njom. Ali u druženju moraš i da daješ koliko i uzimaš. A nisam primetio da ona daje. Mi smo dva kosmosa. Pored svega ona mene i dalje privlači, kada se malo ohladim možda nastavimio druženje", konstatovao je on.

 

Zatim, dodao je da voli kada su ljubavi fatalne, kada se oboje prepoznaju odmah, te ga je Drvo upitalo da li pod tim misli i na Nadeždu.

 

"Ja bih ljude koji me osuđuju da se loše ponašam prema njoj zamolio da se prisete kako je sve izgledalo dok smo bili u kući. Ko je tada pravio probleme, ja ili gospođa? Rebeka mi ne bi pravila takve probleme. U Nadeždu se nisam zaljubio, u nju jesam. Mada možda sam se utripovao, kao i uvek u rijalitiju", bio je tužan Miki.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...