ONA JE JEDINA ŽENA ZBOG KOJE JE KONTROVERZNI MMA BORAC MANJI OD MAKOVOG ZRNA: Umela i žestoko da udari, a Benjamin istetovirao njeno ime na grudima! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

SAZNAJEMO

ONA JE JEDINA ŽENA ZBOG KOJE JE KONTROVERZNI MMA BORAC MANJI OD MAKOVOG ZRNA: Umela i žestoko da udari, a Benjamin istetovirao njeno ime na grudima! (FOTO)

Rijaliti -

Benjamin Spahović, MMA borac iz Sarajeva, zaintrigirao je publiku kao i cimere iz vile "Parova" svojom životnom pričom, ali i vezama koje je ostvario u rijalitiju.

Unutra, važi za najpoženjijeg muškarca, što svedoče i lepotice koje su imale priliku da budu intimnije sa njim. Ipak, Benja je rijaliti napustio kao slobodan čovek, jer je stavio tačku na svoj odnos sa Ilijanom Vagić pred sam izlazak. Kuću je napustio iz zdravstvenih razloga i uputio se u rodni grad, a njegov povratak očekuje se za nekoliko dana, kako se navodi.

foto: Happy screenshot

On je za vreme boravka u vili podelio brojne priče o sebi, ali ne i čije ime ima istetovirano na grudima. Naime, navodno, Spahović je imao i više nego turbulentnu vezu sa jedno atraktivnom plavušom.

"Oni su se stalno svađali, a više puta je ona bila inicijator tih svađa.Oni su istog temperamenta, nemaju mira, ljubomorni su, a Mina je često znala da Benjaminu lupi šamar kako bi iskalila bes koji je osetila", kažu za Happy: "Koliko god neverovatno zvučalo, Benja je znao da dobije dobre batine od Mine, ali joj nikada nije uzvratio istom merom".

foto: Privatna arhiva

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track