EKSKLUZIVNO! SVAKODNEVNO JE VREĐALA, NAZIVALA JE POGRDNIM IMENIMA, A SAD JE OBILAZI: Žizelina majka prvi put u Beogradu, krenula kod ćerke U RIJALITI! (FOTO)
Foto: Kurir, Printscreen/Happy

UHVAĆENA NA AUTOBUSKOJ STANICI

EKSKLUZIVNO! SVAKODNEVNO JE VREĐALA, NAZIVALA JE POGRDNIM IMENIMA, A SAD JE OBILAZI: Žizelina majka prvi put u Beogradu, krenula kod ćerke U RIJALITI! (FOTO)

Rijaliti -

Ivana Živković Žizela jednom prilikom pred celom vilom "Parova" pa i milionskim auditorijumom otvorila je dušu i ispričala kako je prolazila kroz pakao, te kako su je roditelji ponižavali kada je ostala bez posla.

"U to vreme roditelji me nisu prihvatili. Majka me je svaki dan vređala, nazivala me je svakakvim imenima... da sam budala. Nikada nisam imala kontakt sa svojom majkom u tom peridou, nikada me nisu pitali da li sam imala novca da živim, ja sam ipak žensko. Nije me pitala ni da li imam osnovne stvari za jednu devojku, ženu", jadala se tada Žizela.

Sada, njena majka Snežana krenula je na "Roditeljski sastanak" u vilu "Parova". Ona je svoju prvu posetu srpskoj prestonici podredila ulasku u rijaliti, gde joj trenutno boravi ćerka. Gospođa je fotografisana na autobuskoj stanici, a očito je za ovaj susret i pripremila poklone.

foto: Kurir

Inače, Snežana tvrdi da se njena ćerka nije udala jer je na nju bačena kletva, te brojni fanovi očekuju da se iznova dotakne i te teme.

foto: Kurir

"Kao da ju je neko urekao, na nju je sigurno bačena kletva. Ne znam kako to da proverim, hoću da idem kod nekoga da vidim, a nemam kod koga. Možda da otvori karte ili kako to već ide, ali meni je ovo jako čudno. Čini mi se da je prati neko prokletstvo. Jedina je u selu koja nema porodicu. Ivana je inače teška probiračica i njoj nijedan muškarac ne odgovara. Imala je dosta momaka, i slobodnih i onih sa velikom decom, ali na kraju uvek raskinu. Celo selo zna da je menjala momke i nije se udala. Bude tu i ogovaranja na njen račun, ali nju to ne dotiče", rekla je ona za Kurir svojevremeno, te otkrila kako je Žizela jedina devojka u selu Roćevac kod Svilajnca koja je dočekala 33. godinu a nije stvorila porodicu.

foto: Kurir

Kurir.rs/Foto: Kurir, Printscreen Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track